Hvem henter Silkeborg-Voel?

Foto: Silkeborg/Voel

Silkeborg-Voel KFUM skriver her til aften på deres facebook side, at de præsentere ny spiller i morgen kl.08.00. Hold øje med siden her eller på Silkeborg-Voels facebook side i morgen for at finde ud af hvem de henter.

 

´I morgen kan vi præsentere en ny spiller i den grønne trøje til sæsonen 19/20 ?? Kan i gætte hvem det er? ?

Læs med på www.silkeborgvoel.dk fra i morgen kl 8.00 ⏱´

Silkeborg-Voel KFUM skriver her til aften på deres facebook side, at de præsentere ny spiller i morgen kl.08.00. Hold øje med siden her eller på Silkeborg-Voels facebook side i morgen for at finde ud af hvem de henter.

 

´I morgen kan vi præsentere en ny spiller i den grønne trøje til sæsonen 19/20 ?? Kan i gætte hvem det er? ?

Læs med på www.silkeborgvoel.dk fra i morgen kl 8.00 ⏱´

Be the first to comment

Leave a Reply