En ny og moderne psykiatri blev indviet i Skejby

Regionsrådsformand Anders Kühnau (S) indviede Aarhus Universitetshospital Psykiatrien med et rask snoreklip. I baggrunden ses Tina Ebler, direktør for Psykiatri og Social. Foto: Region Midtjylland/Jesper Voldgaard

Det nye Aarhus Universitetshospital Psykiatrien blev onsdag officielt indviet af regionsrådsformand Anders Kühnau, der med et snuptag klippede den lyserøde snor, som patienter fra børne- og ungdomspsykiatrien havde lavet til lejligheden.

Oprindelig var det planlagt, at H.K.H. Kronprinsesse Mary skulle stå for indvielsen, men hun måtte i sidste øjeblik melde afbud på grund af problemer med flyet fra København. Arrangementet blev derfor gennemført i en reduceret udgave, hvor der var taler af Anders Kühnau og patient Helene Egvang samt en minikoncert med musiker og foredragsholder Danni Elmo, der selv har været psykisk syg.

20190116_SkejbyPsykiatri_HeleneEgvang.jpg
Patient Helene Egvang talte om følelserne ved at forlade noget kendt og trygt til fordel for noget nyt og ukendt. Foto: Region Midtjylland/Jesper Voldgaard

20190116_SkejbyPsykiatri_DanniElmo.jpg.
Musiker og foredragsholder Danni Elmo gav en minikoncert, hvor han sang om at være psykisk sårbar. Foto: Region Midtjylland/Jesper Voldgaard

Det nye Aarhus Universitetshospital Psykiatrien blev onsdag officielt indviet af regionsrådsformand Anders Kühnau, der med et snuptag klippede den lyserøde snor, som patienter fra børne- og ungdomspsykiatrien havde lavet til lejligheden.

Oprindelig var det planlagt, at H.K.H. Kronprinsesse Mary skulle stå for indvielsen, men hun måtte i sidste øjeblik melde afbud på grund af problemer med flyet fra København. Arrangementet blev derfor gennemført i en reduceret udgave, hvor der var taler af Anders Kühnau og patient Helene Egvang samt en minikoncert med musiker og foredragsholder Danni Elmo, der selv har været psykisk syg.

20190116_SkejbyPsykiatri_HeleneEgvang.jpg
Patient Helene Egvang talte om følelserne ved at forlade noget kendt og trygt til fordel for noget nyt og ukendt. Foto: Region Midtjylland/Jesper Voldgaard

20190116_SkejbyPsykiatri_DanniElmo.jpg.
Musiker og foredragsholder Danni Elmo gav en minikoncert, hvor han sang om at være psykisk sårbar. Foto: Region Midtjylland/Jesper Voldgaard

Be the first to comment

Leave a Reply