Saxofonkvartet på Badet

Lørdag den 12. januar 2019 kl. 13 er der koncert med den klassiske saxofonkvartet, Quartet Vela, på KunstCentret Silkeborg Bad.

Der er gratis adgang til koncerten.

Saxofonkvartetten giver denne lørdag koncert på baggrund af deres nye CD, Back to the Roots. Denne musikproduktion rummer klassiske stykker med folkloristik islæt. Tidmæssigt er spannet stort med musik fra 14. årh. ti slutningen af det 20. årh.

Koncerten, der falder i to afdelinger, er arrangeret som optakt til åbningen af den nye kunstudstilling ”Kamp og Leg” med værker af den tyske billedkunstner Bertamaria Reetz. Koncertpublikummet vil således også opleve udstillingsåbningen.

 

Quartet Vela

Quartet Vela, som består af fire yngre saxofonspillede kvindelige musikere, blev grundlagt i Barcelona. Deres drivkraft er ønsket om at rejse verden rundt gennem kammermusik. I 2016 flyttede gruppen til Danmark for at udbrede og etablere sig gennem deres musik. Her er specielt arbejde med nordiske kulturer og musiktraditioner i højsædet. Kvartetten repertoire er hovedsageligt klassisk, men indeholder også egne særpræg og nyskabelser.

Quartet Vela består af musikerne Carla Obach Esteban (sopransaxofon), Laura Allès Pascual (baryton saxofon), Marina Rosés Gibert (tenorsaxofon) og Débora Ñancupil Troncoso (altsaxofon).

Dørene er åbne fra kl. 11.00, da der også åbner ny udstilling denne dag.

Koncerten starter kl. 13.00.

Lørdag den 12. januar 2019 kl. 13 er der koncert med den klassiske saxofonkvartet, Quartet Vela, på KunstCentret Silkeborg Bad.

Der er gratis adgang til koncerten.

Saxofonkvartetten giver denne lørdag koncert på baggrund af deres nye CD, Back to the Roots. Denne musikproduktion rummer klassiske stykker med folkloristik islæt. Tidmæssigt er spannet stort med musik fra 14. årh. ti slutningen af det 20. årh.

Koncerten, der falder i to afdelinger, er arrangeret som optakt til åbningen af den nye kunstudstilling ”Kamp og Leg” med værker af den tyske billedkunstner Bertamaria Reetz. Koncertpublikummet vil således også opleve udstillingsåbningen.

 

Quartet Vela

Quartet Vela, som består af fire yngre saxofonspillede kvindelige musikere, blev grundlagt i Barcelona. Deres drivkraft er ønsket om at rejse verden rundt gennem kammermusik. I 2016 flyttede gruppen til Danmark for at udbrede og etablere sig gennem deres musik. Her er specielt arbejde med nordiske kulturer og musiktraditioner i højsædet. Kvartetten repertoire er hovedsageligt klassisk, men indeholder også egne særpræg og nyskabelser.

Quartet Vela består af musikerne Carla Obach Esteban (sopransaxofon), Laura Allès Pascual (baryton saxofon), Marina Rosés Gibert (tenorsaxofon) og Débora Ñancupil Troncoso (altsaxofon).

Dørene er åbne fra kl. 11.00, da der også åbner ny udstilling denne dag.

Koncerten starter kl. 13.00.

Be the first to comment

Leave a Reply