Lykkelig skilsmisse mellem Silkeborg-Voel KFUM og Bjerringbro FH

Enighed om ny aftale, som fremadrettet vil styrke Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold (BSV).
Silkeborg-Voel KFUM, Bjerringbro FH og BSV er alle glade og tilfredse med ny aftale.

Det er lykkedes at blive enige om, at slutte samarbejdet mellem Silkeborg-Voel KFUM og Bjerringbro FH som er de to moderklubber bag Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold. Et styrket BSV vil fremadrettet alene have Bjerringbro FH som moderklub.

Samtidig vil ”det nye BSV” etablere et forretningsmæssigt samarbejde med Silkeborg-Voel KFUM og vil ligeledes fortsætte samarbejdet om talentudviklingen på herresiden.

”Det nye BSV” vil fortsat være hjemhørende i både Silkeborg og Viborg Kommune og vil fortsat spille sine hjemmekampe i JYSK Arena i Silkeborg.

I dag på den ordinære generalforsamling for Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold er det hensigten, at få valgt en midlertidig bestyrelse, hvis opgave bliver at finde kandidater til bestyrelsen for ”det nye BSV”. Det er hensigten, at holde en ekstraordinær generalforsamling inden for 6-8 uger.

”Vi er rigtig glade for, at det lykkedes at lave en aftalemodel, hvor alle 3 parter ser positivt på fremtiden. Der er mange ting i håndboldverdenen, der har ændret sig de seneste 13 år, hvor BSV har eksisteret. Det har været et godt samarbejde, men nu er det tid til en ny konstruktion, som sikrer, at både herre- og dameelitehåndbolden kan udvikle sig positivt i de kommende år, både i Silkeborg og Viborg Kommune siger Søren Brixen, fungerende formand i BSV.

”Det er mit store håb, at vi om kort tid kan præsentere en ny bestyrelse, bestående af stærke profiler, der kan sørge for, at BSV for altid er et stort trækplaster for tophåndbold i Silkeborg. Det fortjener byen og området” siger Dennis Jensen formand, Bjerringbro FH. 

”Silkeborg-Voel KFUM er glade for, at have været fundament for dannelsen af BSV. Vi ser nu fremad og håber på et fortsat godt samarbejde på talentudviklingen og at lokale Silkeborgdrenge fortsat vil være at finde på BSV holdet.” udtaler Rene Rosendahl Andersen, formand for Silkeborg Voel KFUM.

Pressemeddelelse af Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold (BSV)

Enighed om ny aftale, som fremadrettet vil styrke Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold (BSV).
Silkeborg-Voel KFUM, Bjerringbro FH og BSV er alle glade og tilfredse med ny aftale.

Det er lykkedes at blive enige om, at slutte samarbejdet mellem Silkeborg-Voel KFUM og Bjerringbro FH som er de to moderklubber bag Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold. Et styrket BSV vil fremadrettet alene have Bjerringbro FH som moderklub.

Samtidig vil ”det nye BSV” etablere et forretningsmæssigt samarbejde med Silkeborg-Voel KFUM og vil ligeledes fortsætte samarbejdet om talentudviklingen på herresiden.

”Det nye BSV” vil fortsat være hjemhørende i både Silkeborg og Viborg Kommune og vil fortsat spille sine hjemmekampe i JYSK Arena i Silkeborg.

I dag på den ordinære generalforsamling for Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold er det hensigten, at få valgt en midlertidig bestyrelse, hvis opgave bliver at finde kandidater til bestyrelsen for ”det nye BSV”. Det er hensigten, at holde en ekstraordinær generalforsamling inden for 6-8 uger.

”Vi er rigtig glade for, at det lykkedes at lave en aftalemodel, hvor alle 3 parter ser positivt på fremtiden. Der er mange ting i håndboldverdenen, der har ændret sig de seneste 13 år, hvor BSV har eksisteret. Det har været et godt samarbejde, men nu er det tid til en ny konstruktion, som sikrer, at både herre- og dameelitehåndbolden kan udvikle sig positivt i de kommende år, både i Silkeborg og Viborg Kommune siger Søren Brixen, fungerende formand i BSV.

”Det er mit store håb, at vi om kort tid kan præsentere en ny bestyrelse, bestående af stærke profiler, der kan sørge for, at BSV for altid er et stort trækplaster for tophåndbold i Silkeborg. Det fortjener byen og området” siger Dennis Jensen formand, Bjerringbro FH. 

”Silkeborg-Voel KFUM er glade for, at have været fundament for dannelsen af BSV. Vi ser nu fremad og håber på et fortsat godt samarbejde på talentudviklingen og at lokale Silkeborgdrenge fortsat vil være at finde på BSV holdet.” udtaler Rene Rosendahl Andersen, formand for Silkeborg Voel KFUM.

Pressemeddelelse af Bjerringbro-Silkeborg Elitehåndbold (BSV)

Be the first to comment

Leave a Reply