Orientering til alle trafikanter

Grundet frostvejr er vejene glatte. Vær derfor opmærksom når du skal ud at køre.

Politi, ambulance, og brandvæsnet har allerede kort før midnat været kaldt til et færdselsuheld på Rute 26 ved Viborg lige før motellet. Her var en bil skredet af vejen og endt 30 meter ude på en mark. Derfor pas på da vejene kan være glatte grundet glatføre. Saltbilerne er på vejene for at sikre trafiksikre veje men vær stadig opmærksom.

Grundet frostvejr er vejene glatte. Vær derfor opmærksom når du skal ud at køre.

Politi, ambulance, og brandvæsnet har allerede kort før midnat været kaldt til et færdselsuheld på Rute 26 ved Viborg lige før motellet. Her var en bil skredet af vejen og endt 30 meter ude på en mark. Derfor pas på da vejene kan være glatte grundet glatføre. Saltbilerne er på vejene for at sikre trafiksikre veje men vær stadig opmærksom.

Be the first to comment

Leave a Reply