Julestemning og korsang

Tirsdag den 27. nov. er der aftenåbent frem til kl. 21 på KunstCentret Silkeborg Bad.

Publikum kan se de aktuelle udstillinger Beyond the Body med værker af 17 kunstnere fra Holland samt udstillingen NATURE MATTER med værker af den dansk-ukrainske kunstner Sergei Sviatchenko.

Fra kl. 17-19 kan man møde Virklund Bryghus og Norton Vine, der fortæller om deres juleøl og julevin, og der vil være mulighed for at gøre en handel.

I tidsrummet 18-18.45 mødes to kor og giver koncert: ”Girls Only” og ”Sangill-koret”. Girls Only har eksisteret i 25 år og består af 4 sangere. Sangill-koret er ganske nyt og har 18 korister. Det der binder dem sammen er korleder Lisbeth Sangill. Denne musikkens ildsjæl læste i sin tid musik som hovedfag på Aarhus Universitet og er uddannet organist fra Vestervig Kirkemusikskole, og har også virket som organist. Hun har dertil været korleder i over 30 år og er vild med at få almindelige mennesker til at synge, og synge bedre, end de selv tror, de kan. Denne aften synger de to korene et repertoire med sange af Beatles, Queen og andre kendte evergreens.

I Cafe Ørnsø er der kl. 19 mulighed for en buffet med juletapas. Ønskes dette skal man reservere bord forud senest søndagen forinden: 86 81 63 29.

Tirsdag den 27. nov. er der aftenåbent frem til kl. 21 på KunstCentret Silkeborg Bad.

Publikum kan se de aktuelle udstillinger Beyond the Body med værker af 17 kunstnere fra Holland samt udstillingen NATURE MATTER med værker af den dansk-ukrainske kunstner Sergei Sviatchenko.

Fra kl. 17-19 kan man møde Virklund Bryghus og Norton Vine, der fortæller om deres juleøl og julevin, og der vil være mulighed for at gøre en handel.

I tidsrummet 18-18.45 mødes to kor og giver koncert: ”Girls Only” og ”Sangill-koret”. Girls Only har eksisteret i 25 år og består af 4 sangere. Sangill-koret er ganske nyt og har 18 korister. Det der binder dem sammen er korleder Lisbeth Sangill. Denne musikkens ildsjæl læste i sin tid musik som hovedfag på Aarhus Universitet og er uddannet organist fra Vestervig Kirkemusikskole, og har også virket som organist. Hun har dertil været korleder i over 30 år og er vild med at få almindelige mennesker til at synge, og synge bedre, end de selv tror, de kan. Denne aften synger de to korene et repertoire med sange af Beatles, Queen og andre kendte evergreens.

I Cafe Ørnsø er der kl. 19 mulighed for en buffet med juletapas. Ønskes dette skal man reservere bord forud senest søndagen forinden: 86 81 63 29.

Be the first to comment

Leave a Reply