BSV måtte nøjes med 1 point reddet af sluthornet

Foto: Patrick Møller

Torsdag aften var der kamp i JYSK Arena, hvor BVS tog imod SønderjyskE i Herre Håndbold Ligaen. En kamp hvor der var jubilæum til både Skube og Hundstrup, der begge kunne notere sig for 200 kampe i BSV trøjen.

Kampen blev mere tæt en håber, BSV var bagud med 29-30 da kampen gik ind i sit sidst minut. Men en scoring fra Nøddesbo bragte balance i regnskabet til 30-30.

Efter en SønderjyskE timeout redder Kasper Larsen en afslutning fra Mikkel Møller på venstre fjøl, så lå det til hjemmeholdet med 22. sekunder tilbage af kampen.

 

Point reddet af sluthornet

Med 19. sekunder tilbage tage BSV så timeout. Tilbage på banen, spiller man 7 mod 6. desværre laver Jakob Lassen en fejl aflevering, ud over sidelinen. Her forsøger gæsternes Frederik Ladefode at afgøre kampen i kampens sidste sekund, med et præcist men ikke alt for hårdt skud mod det tomme BSV mål. Heldigvis lyder hallen båthorn mens bolden hopper mod mål. Der med redder slut sinalet BSV og det ene point.

Torsdag aften var der kamp i JYSK Arena, hvor BVS tog imod SønderjyskE i Herre Håndbold Ligaen. En kamp hvor der var jubilæum til både Skube og Hundstrup, der begge kunne notere sig for 200 kampe i BSV trøjen.

Kampen blev mere tæt en håber, BSV var bagud med 29-30 da kampen gik ind i sit sidst minut. Men en scoring fra Nøddesbo bragte balance i regnskabet til 30-30.

Efter en SønderjyskE timeout redder Kasper Larsen en afslutning fra Mikkel Møller på venstre fjøl, så lå det til hjemmeholdet med 22. sekunder tilbage af kampen.

 

Point reddet af sluthornet

Med 19. sekunder tilbage tage BSV så timeout. Tilbage på banen, spiller man 7 mod 6. desværre laver Jakob Lassen en fejl aflevering, ud over sidelinen. Her forsøger gæsternes Frederik Ladefode at afgøre kampen i kampens sidste sekund, med et præcist men ikke alt for hårdt skud mod det tomme BSV mål. Heldigvis lyder hallen båthorn mens bolden hopper mod mål. Der med redder slut sinalet BSV og det ene point.

Be the first to comment

Leave a Reply