Simon J: Vi manglede kvalitet

Personlige fejl og manglende kvalitet gjorde udslaget, da Silkeborg IF søndag eftermiddag tabte til Nykøbing FC. Det fortalte holdets anfører, Simon Jakobsen efter kampen.

Med et 3-1 nederlag i rygsækken blev det en alt andet end positiv eftermiddag for Silkeborg IFs NordicBet Liga-hold. En skidt præstation i Nykøbing Falster blev præget af alt for mange personlige fejl, som endte med at koste dyrt i anden halvleg, hvor holdet lukkede tre mål ind.

– Der var ganske enkelt alt for mange fejl. Der manglede kvalitet over hele banen. Der var alt for simple og dumme fejl, som gør at vi ikke selv scorer flere, og som gør at de får deres tre mål, lød det fra en skuffet Simon Jakobsen efter kampen. Se hele interviewet med SIF-stopperen øverst i videoen.

Personlige fejl og manglende kvalitet gjorde udslaget, da Silkeborg IF søndag eftermiddag tabte til Nykøbing FC. Det fortalte holdets anfører, Simon Jakobsen efter kampen.

Med et 3-1 nederlag i rygsækken blev det en alt andet end positiv eftermiddag for Silkeborg IFs NordicBet Liga-hold. En skidt præstation i Nykøbing Falster blev præget af alt for mange personlige fejl, som endte med at koste dyrt i anden halvleg, hvor holdet lukkede tre mål ind.

– Der var ganske enkelt alt for mange fejl. Der manglede kvalitet over hele banen. Der var alt for simple og dumme fejl, som gør at vi ikke selv scorer flere, og som gør at de får deres tre mål, lød det fra en skuffet Simon Jakobsen efter kampen. Se hele interviewet med SIF-stopperen øverst i videoen.

Be the first to comment

Leave a Reply