Viborgenser mistede livet i en trafikulykke

Uheldet skete omkring 14.15 torsdag eftermiddag på rute 52 mellem Kjellerup og Demstrup.

Manden kører sydpå af Kjellerupvej, og af uforklarlige årsager kommer han hen i modsatte vognbane og rammer lastbilen, fortæller Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi. Modparten kom ikke til skade men er i chok efter det der er sket.

Vejen var spæret ind til ca kl.19

De pårørende til den 45-årige er underrettet

Uheldet skete omkring 14.15 torsdag eftermiddag på rute 52 mellem Kjellerup og Demstrup.

Manden kører sydpå af Kjellerupvej, og af uforklarlige årsager kommer han hen i modsatte vognbane og rammer lastbilen, fortæller Jens Claumarch, der er vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi. Modparten kom ikke til skade men er i chok efter det der er sket.

Vejen var spæret ind til ca kl.19

De pårørende til den 45-årige er underrettet

Be the first to comment

Leave a Reply