Kom til Audition på Ronja Røverdatter

Thorning Friluftsspil har 30-års jubilæum i 2019, og har valgt at spille den fantastiske fortælling om Ronja Røverdatter skrevet af Astrid Lindgren med sjov og spændende musik af Sebastian. Der er brug for mange aktører på scenen med blandt andet to røverbander, en hob grå-dværge og heksefugle. Instruktør Christina De Laurent håber derfor, at rigtigt mange vil melde sig til audition den 10. og 11. november for voksne og børn på 12 år og derover. Tilmelding via www.thorning.com/ronja. Alle modtager svar med mødetidspunkt.

Der er også plads til børn fra 6-12 år som små rumpenisser med en rumpenissemor. Til børnenes audition den 18. november kl. 10-12 vil instruktøren blot observere børnene, mens der leges og synges. Når der fremover øves på forestillingen, må forældrene gerne være med den første øve-gang; men ellers må de pænt vente udenfor og måske hjælpe med nogle små praktiske opgaver.

Koreograf Sofie Birk Kramer har danset i 10 år lige fra jazzballet til hiphop, og underviser i dag i dans på Den Kreative Skole i Silkeborg. Til audition samles flere deltagere og danser sammen.  Sofie viser nogle få trin og det er helt i orden, hvis man ikke lige kan følge helt med. Det gælder mere om at hun kan se den enkeltes stil og danseevner. Ingen skal dog være i tvivl om, at Sofie har ambitioner på aktørernes vegne. Sofie opfordrede derfor til, at man en gang om dagen danser lidt derhjemme til fuld musik for at få en lettere bevægelse; f.eks. Turbofluen dans.

Korlederne Hanna og Aage Christiansen hjælper med at finde ud af om man er alt, sopran, tenor eller bas.
Kor øves mandag aften med start 18. februar 2019.

Når audition er slut sætter instruktør og koreograf sig sammen og vurderer om der er nogen, der skal indkaldes til ekstra audition. Alle får besked straks holdet er sat. Øveforløbet starter op den 7. februar 2019 med HILSE PÅ AFTEN for både skuespillere og de praktiske folk.

Thorning Friluftsspil har 30-års jubilæum i 2019, og har valgt at spille den fantastiske fortælling om Ronja Røverdatter skrevet af Astrid Lindgren med sjov og spændende musik af Sebastian. Der er brug for mange aktører på scenen med blandt andet to røverbander, en hob grå-dværge og heksefugle. Instruktør Christina De Laurent håber derfor, at rigtigt mange vil melde sig til audition den 10. og 11. november for voksne og børn på 12 år og derover. Tilmelding via www.thorning.com/ronja. Alle modtager svar med mødetidspunkt.

Der er også plads til børn fra 6-12 år som små rumpenisser med en rumpenissemor. Til børnenes audition den 18. november kl. 10-12 vil instruktøren blot observere børnene, mens der leges og synges. Når der fremover øves på forestillingen, må forældrene gerne være med den første øve-gang; men ellers må de pænt vente udenfor og måske hjælpe med nogle små praktiske opgaver.

Koreograf Sofie Birk Kramer har danset i 10 år lige fra jazzballet til hiphop, og underviser i dag i dans på Den Kreative Skole i Silkeborg. Til audition samles flere deltagere og danser sammen.  Sofie viser nogle få trin og det er helt i orden, hvis man ikke lige kan følge helt med. Det gælder mere om at hun kan se den enkeltes stil og danseevner. Ingen skal dog være i tvivl om, at Sofie har ambitioner på aktørernes vegne. Sofie opfordrede derfor til, at man en gang om dagen danser lidt derhjemme til fuld musik for at få en lettere bevægelse; f.eks. Turbofluen dans.

Korlederne Hanna og Aage Christiansen hjælper med at finde ud af om man er alt, sopran, tenor eller bas.
Kor øves mandag aften med start 18. februar 2019.

Når audition er slut sætter instruktør og koreograf sig sammen og vurderer om der er nogen, der skal indkaldes til ekstra audition. Alle får besked straks holdet er sat. Øveforløbet starter op den 7. februar 2019 med HILSE PÅ AFTEN for både skuespillere og de praktiske folk.

Be the first to comment

Leave a Reply