”Lorteparforhold” og ”Picnic på Kastellet” Magtens Korridorer er klar til Fyrværkeri Festival

Fyrværkeri Festival er klar til at feste med et Danmarks mest populære rockbands

Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et til stadighed større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid endersom én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen. Nu er Magtens Korridorer klar til at feste med Viborg!

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange, der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamling med greatest hits. Og hits er der masse af! Hvem kender ikke ”Nordhavn Station”, ”Lorteparforhold”, ”Picnic på Kastellet” og ”Hestevise” og hvem har ikke festet til et hit af Magtens Korridorer?

Magtens Korridorer består af Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar og vokal), Rasmus Kern (guitar, keys og vokal), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

Der bliver masser af hidsige guitarriffs og der bliver skåret ind til benet med rock , en energifyldt vokal og alkohol! Det bliver uden tvivl et brag af en fest!

I morgen kl. 8:30 bliver der offentliggjort endnu et navn til Fyrværkeri Festival 2019. I dagene op til starten på billetsalget vil der i alt blive offentliggjort fem navne til næste års musikprogram. De sidste tre navne vil blive offentliggjort i starten af november. Når det fulde musikprogram er offentliggjort lover festivalarrangør Mikael Andersen, at der vil være noget for enhver smag.

De første 5.000 billetter sælges til Early Bird pris og koster kun 295 kr. + gebyr. Herefter stiger billetprisen med 100 kr.

Billetsalget til Fyrværkeri Festival 2019 starter fredag den 2. november 2018 kl. 10:00 og billetter kan købes på www.fyrfest.dk. Billetsalget skydes i gang med et stort festfyrværkeri samme dag kl. 19:30 på dyrskuepladsen. Festfyrværkeriet er gratis og alle er velkomne.

Fyrværkeri Festival er klar til at feste med et Danmarks mest populære rockbands

Bandet har turneret heftigt gennem alle årene, og er nu etableret massivt på den danske livescene. De har besøgt danske klubber og festivaler mange gange med et til stadighed større publikum fra gang til gang. Måske fordi koncerterne altid endersom én stor fest med et band, der tager sit publikum i hånden og giver det et pusterum fra hverdagen. Nu er Magtens Korridorer klar til at feste med Viborg!

I 2005 udsendte Magtens Korridorer albummet ‘Friværdi’, og da startede det, der skulle blive et rockeventyr. Med enorm succes indtog de fem herrer folkets hjerter med en række sange, der ramte hverdagen og gjorde den til en fest. Anmelderne anvendte ord som ‘Magtdemonstration’ og ‘Dansk Rocks Nye Magthavere’. Siden har fulgt fire yderligere original-albums samt en opsamling med greatest hits. Og hits er der masse af! Hvem kender ikke ”Nordhavn Station”, ”Lorteparforhold”, ”Picnic på Kastellet” og ”Hestevise” og hvem har ikke festet til et hit af Magtens Korridorer?

Magtens Korridorer består af Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar og vokal), Rasmus Kern (guitar, keys og vokal), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer).

Der bliver masser af hidsige guitarriffs og der bliver skåret ind til benet med rock , en energifyldt vokal og alkohol! Det bliver uden tvivl et brag af en fest!

I morgen kl. 8:30 bliver der offentliggjort endnu et navn til Fyrværkeri Festival 2019. I dagene op til starten på billetsalget vil der i alt blive offentliggjort fem navne til næste års musikprogram. De sidste tre navne vil blive offentliggjort i starten af november. Når det fulde musikprogram er offentliggjort lover festivalarrangør Mikael Andersen, at der vil være noget for enhver smag.

De første 5.000 billetter sælges til Early Bird pris og koster kun 295 kr. + gebyr. Herefter stiger billetprisen med 100 kr.

Billetsalget til Fyrværkeri Festival 2019 starter fredag den 2. november 2018 kl. 10:00 og billetter kan købes på www.fyrfest.dk. Billetsalget skydes i gang med et stort festfyrværkeri samme dag kl. 19:30 på dyrskuepladsen. Festfyrværkeriet er gratis og alle er velkomne.

Be the first to comment

Leave a Reply