Svanesøen vender tilbage til MCH

Det nye år markeres med eventyrlig musik og dans, når de bedste balletdansere fra Rusland vender tilbage til Herning med Svanesøen 31. januar 2019.

MCH Herning Kongrescenter åbner det nye år med den verdensberømte ballet Svanesøen 31. januar 2019 leveret af hele 30 stjernesolister fra den Russiske Nationalballet.

Aftenen byder på medrivende dans, smukke kostumer og musik, der i ét fælles sprog fortæller den fortryllende og klassiske kærlighedshistorie om den forbandede svaneprinsesse, der danner rammen om aftenens forestilling. Publikum kan opleve Svanesøen, som den var tænkt til de traditionelle toner fra Tjajkovskijs musik. Tjajkovskij skrev stykket tilbage i 1877, og den dag i dag er balletten stadig lige populær. Når Tjajkovskijs musik kombineres med balletten, kan samspillet udtrykke alt fra kærlighed og længsel til ensomhed og lykke – alt sammen helt uden ord.

Svanesøen kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 31. januar 2019. Billetsalget er begyndt på mch.dk.

Det nye år markeres med eventyrlig musik og dans, når de bedste balletdansere fra Rusland vender tilbage til Herning med Svanesøen 31. januar 2019.

MCH Herning Kongrescenter åbner det nye år med den verdensberømte ballet Svanesøen 31. januar 2019 leveret af hele 30 stjernesolister fra den Russiske Nationalballet.

Aftenen byder på medrivende dans, smukke kostumer og musik, der i ét fælles sprog fortæller den fortryllende og klassiske kærlighedshistorie om den forbandede svaneprinsesse, der danner rammen om aftenens forestilling. Publikum kan opleve Svanesøen, som den var tænkt til de traditionelle toner fra Tjajkovskijs musik. Tjajkovskij skrev stykket tilbage i 1877, og den dag i dag er balletten stadig lige populær. Når Tjajkovskijs musik kombineres med balletten, kan samspillet udtrykke alt fra kærlighed og længsel til ensomhed og lykke – alt sammen helt uden ord.

Svanesøen kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 31. januar 2019. Billetsalget er begyndt på mch.dk.

Be the first to comment

Leave a Reply