Bilka inviterer til halloween med kryb og kravl

(U)hyggen spreder sig i Bilkas hypermarkeder tirsdag den 16. oktober, når børnene kan komme på gratis “Trick or Treat”-tur rundt i hypermarkederne

Tirsdag den 16. oktober kl. 13 spreder (u)hyggen sig i Bilkas hypermarkeder, når børnene kan komme på gratis “Trick or Treat”-tur rundt i Bilka. Eventen kræver tilmelding, som åbner fredag den 5. oktober kl. 09:00.

Bilka-ulven Billie vil følge børnene rundt til 5 poster i varehusene, hvor der vil blive uddelt godter til alle børn. På posterne kan børnene blandt andet røre ved klamme ting i en kasse, pynte sin egen halloween-muffin, kravle i spøgelsestunnellen og møde medarbejdere der vil være med til at gøre dagen ekstra (u)hyggelig.

“Vi ønsker, at give alle børn en sjov og ikke mindst (u)hyggelig dag sammen med Billie. Halloween stemningen vil være i top, når der er pyntet op med græskar, kryb og uhyggelige detaljer, som forældrene kan blive inspireret af til deres egne halloweenfester”, siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard.

 

Mulighed for billede med maskotten Billie

Når “Trick or Treat”-turen er slut, vil Billie uddele ekstra godter ud til de børn, der er udklædt. Slip fantasien løs, og lad børnene hoppe i et uhyggeligt kostume eller lad medarbejderne hjælpe med fjer eller maling til ansigtet.

Billie vil også stå klar til, at børnene kan få taget et sjovt og (u)hyggeligt billede, når “Trick or Treat”-turen er slut.

 

Nu også i Danmark – og Bilka

“Trick og Treat” kan løst oversættes til “Slik eller ballade” og er den amerikanske pendant til Allehelgensaften. Sagnet går på, at alle hekse, genfærd og mørkets magter er løse denne aften. Der blev derfor stillet lækkerier ud for at glæde dem. De amerikanske børn klæder sig derfor uhyggeligt ud og går fra hus til hus og tigger om slik. Denne tradition ses flere og flere steder i Danmark, og nu også i Bilka, hvor børnene går fra post til post i stedet for fra dør til dør.

Den amerikanske halloween-aften fejres den 31. oktober, mens Allehelgensdag falder den første søndag i november, og Allehelgensaften er aftenen før.

 

Fakta om halloween i Bilka

  • Det er gratis at deltage, dog kræver eventen tilmelding på www.bilka.dk/halloweenfest som åbner fredag den 5. oktober kl. 09:00
  • “Trick or Treat” foregår tirsdag den 16. oktober kl. 13:00
  • Turen starter præcis kl. 13:00
  • Spøgelsestunnellen kan for de mindste virke uhyggelig

(U)hyggen spreder sig i Bilkas hypermarkeder tirsdag den 16. oktober, når børnene kan komme på gratis “Trick or Treat”-tur rundt i hypermarkederne

Tirsdag den 16. oktober kl. 13 spreder (u)hyggen sig i Bilkas hypermarkeder, når børnene kan komme på gratis “Trick or Treat”-tur rundt i Bilka. Eventen kræver tilmelding, som åbner fredag den 5. oktober kl. 09:00.

Bilka-ulven Billie vil følge børnene rundt til 5 poster i varehusene, hvor der vil blive uddelt godter til alle børn. På posterne kan børnene blandt andet røre ved klamme ting i en kasse, pynte sin egen halloween-muffin, kravle i spøgelsestunnellen og møde medarbejdere der vil være med til at gøre dagen ekstra (u)hyggelig.

“Vi ønsker, at give alle børn en sjov og ikke mindst (u)hyggelig dag sammen med Billie. Halloween stemningen vil være i top, når der er pyntet op med græskar, kryb og uhyggelige detaljer, som forældrene kan blive inspireret af til deres egne halloweenfester”, siger eventansvarlig i Bilka, Nicki Stougaard.

 

Mulighed for billede med maskotten Billie

Når “Trick or Treat”-turen er slut, vil Billie uddele ekstra godter ud til de børn, der er udklædt. Slip fantasien løs, og lad børnene hoppe i et uhyggeligt kostume eller lad medarbejderne hjælpe med fjer eller maling til ansigtet.

Billie vil også stå klar til, at børnene kan få taget et sjovt og (u)hyggeligt billede, når “Trick or Treat”-turen er slut.

 

Nu også i Danmark – og Bilka

“Trick og Treat” kan løst oversættes til “Slik eller ballade” og er den amerikanske pendant til Allehelgensaften. Sagnet går på, at alle hekse, genfærd og mørkets magter er løse denne aften. Der blev derfor stillet lækkerier ud for at glæde dem. De amerikanske børn klæder sig derfor uhyggeligt ud og går fra hus til hus og tigger om slik. Denne tradition ses flere og flere steder i Danmark, og nu også i Bilka, hvor børnene går fra post til post i stedet for fra dør til dør.

Den amerikanske halloween-aften fejres den 31. oktober, mens Allehelgensdag falder den første søndag i november, og Allehelgensaften er aftenen før.

 

Fakta om halloween i Bilka

  • Det er gratis at deltage, dog kræver eventen tilmelding på www.bilka.dk/halloweenfest som åbner fredag den 5. oktober kl. 09:00
  • “Trick or Treat” foregår tirsdag den 16. oktober kl. 13:00
  • Turen starter præcis kl. 13:00
  • Spøgelsestunnellen kan for de mindste virke uhyggelig

Be the first to comment

Leave a Reply