ABBA-hyldestshow gæster Herning

Tedy Car banner 2

ABBA er kendt og elsket over hele verden. Den 3. november 2019 hyldes ABBA i ‘The Show’ i MCH Herning Kongrescenter.

Med næsten 700 koncerter i 40 lande på fem kontinenter og med mere end to millioner solgte billetter har ‘The Show’ givet ABBAs musik nyt liv og ny succes. ABBA-tilhængere kan derfor glæde sig til at opleve hyldestshowet i MCH Herning Kongrescenter den 3. november 2019. Her kan publikum synge med på de gamle hits som ‘Waterloo’, ‘SOS’, ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Money Money Money’, ‘Knowing Me Knowing You’, og der venter mange flere musikalske overraskelser fra ABBAs imponerende sangkatalog.

 

Helt tæt på ABBA
Denne aften kan publikum komme så tæt på ABBA, som det overhovedet er muligt. De to kvindelige forsangere fra ‘The Show’ ligner ikke blot originalerne, men de synger næsten som Agnetha og Anni-Frid.

Musikken i ‘The Show’ bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigenten har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give ‘The Show’ en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA-musikere som gæstestjerner i ‘The Show’. Publikum i Herning kan se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og komponerede musikken til hittet ‘I Do, I Do, I Do, I Do, I Do’ sammen med det originale ABBA-medlem Benny Andersson.

 

ABBA er kendt og elsket over hele verden. Den 3. november 2019 hyldes ABBA i ‘The Show’ i MCH Herning Kongrescenter.

Med næsten 700 koncerter i 40 lande på fem kontinenter og med mere end to millioner solgte billetter har ‘The Show’ givet ABBAs musik nyt liv og ny succes. ABBA-tilhængere kan derfor glæde sig til at opleve hyldestshowet i MCH Herning Kongrescenter den 3. november 2019. Her kan publikum synge med på de gamle hits som ‘Waterloo’, ‘SOS’, ‘Mamma Mia’, ‘Dancing Queen’, ‘Money Money Money’, ‘Knowing Me Knowing You’, og der venter mange flere musikalske overraskelser fra ABBAs imponerende sangkatalog.

 

Helt tæt på ABBA
Denne aften kan publikum komme så tæt på ABBA, som det overhovedet er muligt. De to kvindelige forsangere fra ‘The Show’ ligner ikke blot originalerne, men de synger næsten som Agnetha og Anni-Frid.

Musikken i ‘The Show’ bliver spillet af det svenske band Waterloo flankeret af The National Symphony Orchestra of London dirigeret af Matthew Freeman. Det anerkendte orkester og dirigenten har optrådt med stjerner som Elvis Costello, Robbie Williams og Sir Cliff Richard.

For at give ‘The Show’ en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA-musikere som gæstestjerner i ‘The Show’. Publikum i Herning kan se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og komponerede musikken til hittet ‘I Do, I Do, I Do, I Do, I Do’ sammen med det originale ABBA-medlem Benny Andersson.

 

Be the first to comment

Leave a Reply