fbpx

TRAIN præsenterer SAVEUS i SCC

Danske SAVEUS, med Martin Hedegaard i front, kan allerede nu se frem til endnu en udsolgt Danmarksturné til november. Ovenpå en særdeles anmelderrost livesommer, og grundet den massive efterspørgsel, offentliggøres nu to arena-shows til april næste år. 

Det er kun tre år siden, at SAVEUS debuterede med en kraftfuld fremførsel af singlen ‘Levitate Me’ til P3 Guld og vakte opsigt med sin storladne, elektroniske soul. Siden er det blevet til flere hits, som ’Time Can Heal a Man’ og senest ’Ready to Die’ fra debutalbummet, ’Neuro’, mens SAVEUS, sideløbende med udgivelserne, har markeret sig som et af tidens absolut bedst anmelderroste livenavne herhjemme – og med en trofast fanbase, som kun er blevet større.

Denne sommer har både budt på store festivalkoncerter på Bøgescenerne til Smukfest samt åbningen af Orange Scene på årets Roskilde Festival, som kastede både 5- og 6-stjernede anmeldelser af sig. Allerede i foråret var kvartetten på landsdækkende turné, som hurtigt gik fuldstændig udsolgt. Nu kan bandet se frem til årets anden udsolgte Danmarksturné til november.

I går annoncerer SAVEUS to arenakoncerter i 2019, hvor af den ene er i SCC i Aarhus.

✖ OBS! KONCERTEN AFHOLDES I SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

✖ 20. April 2019
✖ Koncertstart kl. 20.00 (Dørene åbner 18.30)
✖ DKK 275,- + gebyr

✖ Billetsalg: 20. September kl. 10.00

✖ Forsalgslink:  https://www.ticketmaster.dk/event/190420?language=da-dk&camefrom=traindk&brand=dk_train

Danske SAVEUS, med Martin Hedegaard i front, kan allerede nu se frem til endnu en udsolgt Danmarksturné til november. Ovenpå en særdeles anmelderrost livesommer, og grundet den massive efterspørgsel, offentliggøres nu to arena-shows til april næste år. 

Det er kun tre år siden, at SAVEUS debuterede med en kraftfuld fremførsel af singlen ‘Levitate Me’ til P3 Guld og vakte opsigt med sin storladne, elektroniske soul. Siden er det blevet til flere hits, som ’Time Can Heal a Man’ og senest ’Ready to Die’ fra debutalbummet, ’Neuro’, mens SAVEUS, sideløbende med udgivelserne, har markeret sig som et af tidens absolut bedst anmelderroste livenavne herhjemme – og med en trofast fanbase, som kun er blevet større.

Denne sommer har både budt på store festivalkoncerter på Bøgescenerne til Smukfest samt åbningen af Orange Scene på årets Roskilde Festival, som kastede både 5- og 6-stjernede anmeldelser af sig. Allerede i foråret var kvartetten på landsdækkende turné, som hurtigt gik fuldstændig udsolgt. Nu kan bandet se frem til årets anden udsolgte Danmarksturné til november.

I går annoncerer SAVEUS to arenakoncerter i 2019, hvor af den ene er i SCC i Aarhus.

✖ OBS! KONCERTEN AFHOLDES I SCANDINAVIAN CONGRESS CENTER

✖ 20. April 2019
✖ Koncertstart kl. 20.00 (Dørene åbner 18.30)
✖ DKK 275,- + gebyr

✖ Billetsalg: 20. September kl. 10.00

✖ Forsalgslink:  https://www.ticketmaster.dk/event/190420?language=da-dk&camefrom=traindk&brand=dk_train

Be the first to comment

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com