Har du set Johan

15-årige Johan forlod sin bopæl i Stoholm mandag morgen den 10. september 2018, men mødte ikke op i skolen som forventet. Siden mandag eftermiddag er der ikke nogen, der har hørt fra ham. Må gerne deles

Signalement af Johan:

Mand, 15 år, 170-175 cm høj og spinkel af bygning. Han har mørkt, kort hår. Mandag var han iført sort hættetrøje med lynlås, formentlig grønne militæragtige bukser og blå kondisko. Han medbragte en grøn rygsæk.

Der er vedlagt et billede af Johan i forbindelse med efterlysningen. Billedet er et år gammelt og derfor ser Johan nu ældre ud end på det viste billede i artiklen.

Hvis du har oplysninger om, hvor Johan befinder sig, vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne høre fra dig på tlf. 114.

15-årige Johan forlod sin bopæl i Stoholm mandag morgen den 10. september 2018, men mødte ikke op i skolen som forventet. Siden mandag eftermiddag er der ikke nogen, der har hørt fra ham. Må gerne deles

Signalement af Johan:

Mand, 15 år, 170-175 cm høj og spinkel af bygning. Han har mørkt, kort hår. Mandag var han iført sort hættetrøje med lynlås, formentlig grønne militæragtige bukser og blå kondisko. Han medbragte en grøn rygsæk.

Der er vedlagt et billede af Johan i forbindelse med efterlysningen. Billedet er et år gammelt og derfor ser Johan nu ældre ud end på det viste billede i artiklen.

Hvis du har oplysninger om, hvor Johan befinder sig, vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne høre fra dig på tlf. 114.

Be the first to comment

Leave a Reply