BSV: SMILENE ER EKSTRA BREDE I DAG

Tedy Car banner 2
Foto: Benjamin Christensen

Peter Bredsdorff sad i bussen på vej hjem fra Fyn med en sejr på 30-31 over GOG Håndbold i bagagen, da vi fangede ham sent i aftes til en kort kommentar oven på kampen.

Hvilken følelse stod du med, da slutfløjtet lød i Gudme?

”Vi er meget glade for sejren af flere grunde. Det er flot at vinde i GOG – det er et vanskeligt sted at spille, og jeg var glad for præstationen. Jeg er særligt glad for, at vi efter en vanskelig kamp i lørdags får slået tilbage og får nogle store præstationer især angrebsmæssigt, hvor vi igen fik nogle af vores nøglespillere tilbage på højt niveau. Så på den måde er det en rigtig dejlig sejr på flere fronter.”

Der venter en Champions League-kamp mod russiske Chekhovskie Medvedi lige rundt om hjørnet. Hvad kan fans og tilskuere forvente af kampen i JYSK arena på søndag?

”Nu er der kick off på en spændende Champions League-sæson, og det er jo en russisk storklub med stolte traditioner i Champions League, som kommer på besøg. Så det bliver præcis, som det skal være – en flot kick off, hvor vi får lov til at starte på hjemmebane mod en så stolt klub som Medvedi.”

Køb billet til opgøret på www.billetsalg.dk/BSV

Peter Bredsdorff sad i bussen på vej hjem fra Fyn med en sejr på 30-31 over GOG Håndbold i bagagen, da vi fangede ham sent i aftes til en kort kommentar oven på kampen.

Hvilken følelse stod du med, da slutfløjtet lød i Gudme?

”Vi er meget glade for sejren af flere grunde. Det er flot at vinde i GOG – det er et vanskeligt sted at spille, og jeg var glad for præstationen. Jeg er særligt glad for, at vi efter en vanskelig kamp i lørdags får slået tilbage og får nogle store præstationer især angrebsmæssigt, hvor vi igen fik nogle af vores nøglespillere tilbage på højt niveau. Så på den måde er det en rigtig dejlig sejr på flere fronter.”

Der venter en Champions League-kamp mod russiske Chekhovskie Medvedi lige rundt om hjørnet. Hvad kan fans og tilskuere forvente af kampen i JYSK arena på søndag?

”Nu er der kick off på en spændende Champions League-sæson, og det er jo en russisk storklub med stolte traditioner i Champions League, som kommer på besøg. Så det bliver præcis, som det skal være – en flot kick off, hvor vi får lov til at starte på hjemmebane mod en så stolt klub som Medvedi.”

Køb billet til opgøret på www.billetsalg.dk/BSV

Be the first to comment

Leave a Reply