Politiet har anholdt den narkomistænkte Jonas Rasmussen

Midt- og Vestjyllands Politi kunne her til morgen fortælle, at man har anholdt den efterlyste 34-årige Jonas Frederiksen Rasmussen, som har været efterlyst i forbindelse med hans rolle, i en sag om grov narkokriminalitet.

Vi har fået rigtig mange henvendelser fra borger, efter vi har efterlyst Jonas i pressen. Det vil vi gerne sige tak for, det er dejligt når vi får respons på vores efterlysninger, lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi.

”Vi havde ikke fundet den efterlyste endnu, hvis det ikke var for de mange reaktioner”.

Jonas Frederiksen Rasmussen vil blive fremstillet for en dommer, sandsynligvis i løbet af dagen.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste den 7. august Jonas Frederiksen Rasmussen i pressen, se efterlysningen HER.

Midt- og Vestjyllands Politi kunne her til morgen fortælle, at man har anholdt den efterlyste 34-årige Jonas Frederiksen Rasmussen, som har været efterlyst i forbindelse med hans rolle, i en sag om grov narkokriminalitet.

Vi har fået rigtig mange henvendelser fra borger, efter vi har efterlyst Jonas i pressen. Det vil vi gerne sige tak for, det er dejligt når vi får respons på vores efterlysninger, lyder det fra Midt- og Vestjyllands Politi.

”Vi havde ikke fundet den efterlyste endnu, hvis det ikke var for de mange reaktioner”.

Jonas Frederiksen Rasmussen vil blive fremstillet for en dommer, sandsynligvis i løbet af dagen.

Midt- og Vestjyllands Politi efterlyste den 7. august Jonas Frederiksen Rasmussen i pressen, se efterlysningen HER.

Be the first to comment

Leave a Reply