Det kan I snakke om på første date

Om du er erfaren dater, eller om du er ny inden for dating, så er der ofte en udfordring, som mange støder ind i. Nemlig hvad skal vi snakke om? Har vi overhovedet noget at snakke om? Når du gennemgår disse spørgsmål i hovedet, bliver du allerede nervøs for akavet stilhed. For at blive mere tryg i maven, så får du her råd til samtaleemner. Da har du altid nogle emner, du kan falde tilbage på, hvis der er optræk til akavede momenter. Samtidig kan du komme til at kende den anden person bedre, ved at du får ideer til at kunne spørge mere ind.

 

Hvad arbejder du med?

Dette spørgsmål er et af de væsentligste spørgsmål, som skaber grobund for at kunne snakke længe, hvilket giver ro i en dating situation. Arbejde er noget, som fylder meget i ens hverdag, og som fortæller meget om personen og dens interesse. Her kan du løbende tænke over at spørge ind til processer eller områder, som din date nævner. Derudover kan du spørge ind til fritidsinteresser, som de fleste har nogle af. Ved at starte samtalen med spørgsmål som disse, kan daten hurtigt blive tryg, da det er åbne spørgsmål, som er lette at svare på, da daten er på hjemmebane her.

 

Overblik over samtaleemner og det du ikke skal spørge om

Her er et overblik af emner, som du kan spørge din date om, når du møder personen første og måske anden gang, hvis der er spørgsmål nok til anden date.

  • Spørg ind til familie herunder søskende, niecer, nevøer og andet
  • Hvad drømmer du om? (Bolig, arbejde, mål i livet)
  • Hvor vil du gerne hen, og hvor har du været?
  • Hvad er din yndlingsmad og drikke?
  • Hvilke serier, film, bøger eller andet har du set?

Vær påpasselig med spørgsmål omkring religion og politiske syn på første date, da det kan ende i diskussioner, som giver en negativ oplevelse.

Vil du prøve disse spørgeteknikker af, men mangler en date, kan du læse mere her.

 

Dette indhold er sponseret.

Om du er erfaren dater, eller om du er ny inden for dating, så er der ofte en udfordring, som mange støder ind i. Nemlig hvad skal vi snakke om? Har vi overhovedet noget at snakke om? Når du gennemgår disse spørgsmål i hovedet, bliver du allerede nervøs for akavet stilhed. For at blive mere tryg i maven, så får du her råd til samtaleemner. Da har du altid nogle emner, du kan falde tilbage på, hvis der er optræk til akavede momenter. Samtidig kan du komme til at kende den anden person bedre, ved at du får ideer til at kunne spørge mere ind.

 

Hvad arbejder du med?

Dette spørgsmål er et af de væsentligste spørgsmål, som skaber grobund for at kunne snakke længe, hvilket giver ro i en dating situation. Arbejde er noget, som fylder meget i ens hverdag, og som fortæller meget om personen og dens interesse. Her kan du løbende tænke over at spørge ind til processer eller områder, som din date nævner. Derudover kan du spørge ind til fritidsinteresser, som de fleste har nogle af. Ved at starte samtalen med spørgsmål som disse, kan daten hurtigt blive tryg, da det er åbne spørgsmål, som er lette at svare på, da daten er på hjemmebane her.

 

Overblik over samtaleemner og det du ikke skal spørge om

Her er et overblik af emner, som du kan spørge din date om, når du møder personen første og måske anden gang, hvis der er spørgsmål nok til anden date.

  • Spørg ind til familie herunder søskende, niecer, nevøer og andet
  • Hvad drømmer du om? (Bolig, arbejde, mål i livet)
  • Hvor vil du gerne hen, og hvor har du været?
  • Hvad er din yndlingsmad og drikke?
  • Hvilke serier, film, bøger eller andet har du set?

Vær påpasselig med spørgsmål omkring religion og politiske syn på første date, da det kan ende i diskussioner, som giver en negativ oplevelse.

Vil du prøve disse spørgeteknikker af, men mangler en date, kan du læse mere her.

 

Dette indhold er sponseret.

Be the first to comment

Leave a Reply