MCH jagter talenter til verdensberømt musical

MCH Musicals søger skuespillere og sangere i alle aldre til musicalen Evita.Foto: MCH/Tony Brøchner.

MCH Musicals søger skuespillere og sangere til den verdensberømte musical Evita. Audition afholdes 1. og 2. september 2018 i MCH Herning Kongrescenter.

Har du talent for musicals? Så er det med at slå til. MCH Musicals søger skuespillere og sangere i alle aldre til både roller og til ensemblet til musicalklassikeren Evita, som opføres i MCH Herning Kongrescenter i april 2019 – præcis 100 år efter Evitas fødsel.

MCH leder blandt andet efter skuespillere til rollerne Juan Perón, Che, Augustin Magaldi og Mistress. Audition finder sted i weekenden 1. og 2. september i MCH Herning Kongrescenter. Der er er ingen krav om erfaring eller andre forudsætninger. Det er talent- og teaterglæden, der gælder.

Læs mere om Evita og tilmeld dig audition på mch.dk

MCH Musicals søger skuespillere og sangere til den verdensberømte musical Evita. Audition afholdes 1. og 2. september 2018 i MCH Herning Kongrescenter.

Har du talent for musicals? Så er det med at slå til. MCH Musicals søger skuespillere og sangere i alle aldre til både roller og til ensemblet til musicalklassikeren Evita, som opføres i MCH Herning Kongrescenter i april 2019 – præcis 100 år efter Evitas fødsel.

MCH leder blandt andet efter skuespillere til rollerne Juan Perón, Che, Augustin Magaldi og Mistress. Audition finder sted i weekenden 1. og 2. september i MCH Herning Kongrescenter. Der er er ingen krav om erfaring eller andre forudsætninger. Det er talent- og teaterglæden, der gælder.

Læs mere om Evita og tilmeld dig audition på mch.dk

Be the first to comment

Leave a Reply