Nytårskoncert med Søren Pilmark i MCH Herning Kongrescenter

Orkester MidtVest giver med Søren Pilmark i spidsen nytårskoncert i MCH Herning Kongrescenter 18. januar 2019.

Orkester MidtVest skyder 18. januar 2019 sit 25-års jubilæum i gang med en nytårskoncert i MCH Herning Kongrescenter. Her vil Søren Pilmark være konferencier og solist. Sammen med sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen leverer han musikalsk underholdning på topplan i en nytårskoncert, der bliver alt andet end kedelig.

De to solister akkompagneres af Orkester MidtVest, der også vil spille instrumentale stykker, som vi kender det fra nytårskoncerten i Wien.

 

Stærke solister
Søren Pilmark er entertainer og skuespiller i verdensklasse. Vi kender ham fra stribevis af teater- og filmsuccesser som en skuespiller, der mestrer alle genrer – fra Oscar-nominerede kortfilm til magiske korttricks, fra musikalsk komik til jazz og evergreens.

Charlotte Hjørringgaard Larsen er i 2018 blevet kåret som “Årets kunstner” på Egnsteatret Undergrunden. Hun har spillet hovedroller i Sound of Music, My Fair Lady og Rigoletto og synger klassisk og musicals med lige stor succes.

Orkester MidtVest kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 18. januar 2019. Billetter kan købes på mch.dk eller i billetsalget i kongrescentret.

Orkester MidtVest giver med Søren Pilmark i spidsen nytårskoncert i MCH Herning Kongrescenter 18. januar 2019.

Orkester MidtVest skyder 18. januar 2019 sit 25-års jubilæum i gang med en nytårskoncert i MCH Herning Kongrescenter. Her vil Søren Pilmark være konferencier og solist. Sammen med sopranen Charlotte Hjørringgaard Larsen leverer han musikalsk underholdning på topplan i en nytårskoncert, der bliver alt andet end kedelig.

De to solister akkompagneres af Orkester MidtVest, der også vil spille instrumentale stykker, som vi kender det fra nytårskoncerten i Wien.

 

Stærke solister
Søren Pilmark er entertainer og skuespiller i verdensklasse. Vi kender ham fra stribevis af teater- og filmsuccesser som en skuespiller, der mestrer alle genrer – fra Oscar-nominerede kortfilm til magiske korttricks, fra musikalsk komik til jazz og evergreens.

Charlotte Hjørringgaard Larsen er i 2018 blevet kåret som “Årets kunstner” på Egnsteatret Undergrunden. Hun har spillet hovedroller i Sound of Music, My Fair Lady og Rigoletto og synger klassisk og musicals med lige stor succes.

Orkester MidtVest kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 18. januar 2019. Billetter kan købes på mch.dk eller i billetsalget i kongrescentret.

Be the first to comment

Leave a Reply