Tag med Pippi på løjer i efterårsferien 2019

Tedy Car banner 2

Hele familien kan glæde sig til efterårsferien 2019. Her vækkes Astrid Lindgrens elskede fortælling om verdens stærkeste pige til live i musicalen ‘Pippi Langstrømpe’ i MCH Herning Kongrescenter.

Hun er en usædvanlig og livlig pige med strittende, ildrøde fletninger, fregner i ansigtet og arme så stærke som Skipper Skræk. Både børn og voksne kender og elsker historien om Pippi Langstrømpe, aben Hr. Nilsson og nabovennerne Tommy og Annika.

I efterårsferien 12.-17. oktober 2019 er der derfor noget at glæde sig til, når heltene fra Astrid Lindgrens verden bliver levendegjort i MCH’s egenproducerede musical ‘Pippi Langstrømpe’. Her vil Teatersalen i MCH Herning Kongrescenter forvandles til et ægte Pippi-land med farverige Villa Villakulla og svensk idyl, alt imens den frygtløse Pippi sætter gang i løjerne og driver gæk med de voksne.

 

En 70-årig fantastisk fortælling

I mere end 70 år har Astrid Lindgrens festlige fortælling om Pippi Langstrømpe tryllebundet både store og små. Pippi er verdens stærkeste og måske sejeste pige med lommen fuld af guldmønter. Hun klarer sig selv, da faren er sørøver, og moren er i himlen. Sammen med aben Hr. Nilsson og sin prikkede hest Gubben lever Pippi livet i Villa Villakulla. Hun gider ikke at gå i skole, men tilbringer meget af tiden med vennerne Tommy og Annika – og her står den altid på fest, sjov, leg og ballade.

– Fortællingen om Pippi Langstrømpe appellerer til hele familien, og musicalen vil ligesom bøgerne og filmene være fyldt med masser af humor, eventyr og musikalsk underholdning. Vi ser frem til en række festlige forestillinger i efteråret 2019, og vi glæder os til at opleve børnenes begejstring, når de sammen med forældre og bedsteforældre træder ind i det forunderlige Pippi-univers, siger Stina Tang Frandsen, projektleder for MCH Musicals.

 

MCH’s musical ‘Pippi Langstrømpe’ opføres i MCH Herning Kongrescenter 12.-17. oktober 2019.

Billetter kan købes på mch.dk eller i billetsalget i MCH Herning Kongrescenter.

Hele familien kan glæde sig til efterårsferien 2019. Her vækkes Astrid Lindgrens elskede fortælling om verdens stærkeste pige til live i musicalen ‘Pippi Langstrømpe’ i MCH Herning Kongrescenter.

Hun er en usædvanlig og livlig pige med strittende, ildrøde fletninger, fregner i ansigtet og arme så stærke som Skipper Skræk. Både børn og voksne kender og elsker historien om Pippi Langstrømpe, aben Hr. Nilsson og nabovennerne Tommy og Annika.

I efterårsferien 12.-17. oktober 2019 er der derfor noget at glæde sig til, når heltene fra Astrid Lindgrens verden bliver levendegjort i MCH’s egenproducerede musical ‘Pippi Langstrømpe’. Her vil Teatersalen i MCH Herning Kongrescenter forvandles til et ægte Pippi-land med farverige Villa Villakulla og svensk idyl, alt imens den frygtløse Pippi sætter gang i løjerne og driver gæk med de voksne.

 

En 70-årig fantastisk fortælling

I mere end 70 år har Astrid Lindgrens festlige fortælling om Pippi Langstrømpe tryllebundet både store og små. Pippi er verdens stærkeste og måske sejeste pige med lommen fuld af guldmønter. Hun klarer sig selv, da faren er sørøver, og moren er i himlen. Sammen med aben Hr. Nilsson og sin prikkede hest Gubben lever Pippi livet i Villa Villakulla. Hun gider ikke at gå i skole, men tilbringer meget af tiden med vennerne Tommy og Annika – og her står den altid på fest, sjov, leg og ballade.

– Fortællingen om Pippi Langstrømpe appellerer til hele familien, og musicalen vil ligesom bøgerne og filmene være fyldt med masser af humor, eventyr og musikalsk underholdning. Vi ser frem til en række festlige forestillinger i efteråret 2019, og vi glæder os til at opleve børnenes begejstring, når de sammen med forældre og bedsteforældre træder ind i det forunderlige Pippi-univers, siger Stina Tang Frandsen, projektleder for MCH Musicals.

 

MCH’s musical ‘Pippi Langstrømpe’ opføres i MCH Herning Kongrescenter 12.-17. oktober 2019.

Billetter kan købes på mch.dk eller i billetsalget i MCH Herning Kongrescenter.

Be the first to comment

Leave a Reply