Billetsalget til World Cup Herning er i gang

Billetsalget til årets helt store danske ridesportsevent, World Cup Herning, er startet. Eventen kan opleves i efterårsferien 17.-21 oktober 2018 i Jyske Bank Boxen.

I uge 42 danner Jyske Bank Boxen atter ramme om World Cup Herning, der byder på fem dage med vaskeægte hestefest, imponerede dressur og spring i verdensklasse, forrygende shows samt et væld af aktiviteter for alle hesteelskere.

Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen 17.-21. oktober er FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere rider om vigtige point. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, hvor Grand Prix-springningen tiltrækker ryttere fra den absolutte verdenstop.

– Det er en ganske særlig oplevelse at ride i Jyske Bank Boxen, og det er en af de bedste arenaer, jeg har redet i. Der er styr på tingene, alt spiller bare og publikum leverer bare den perfekte opbakning, siger Cathrine Dufour, regerende danmarksmester i dressur og vinder af World Cuppen i Herning 2017.

 

World Cup Herning bliver endnu større

Også hos ledelsen i World Cup Herning ser man frem til eventen:

– World Cup Herning skal være blandt verdens bedste indendørs ridesportsevents. Det er ambitionen og i øvrigt også nødvendigt, hvis vi skal opnå vores mål om også at have en World Cup i springning i Jyske Bank Boxen. Derfor har vi også udvidet stævnet fra sidste år, så vi nu har en endnu større springbane, en ny international dressurturnering og endnu flere tilskuerpladser, siger direktør i World Cup Herning, Jens Trabjerg.

Sideløbende danner Hal M i MCH Messecenter Herning 18.-21. oktober ramme om World Cup Messen, som bliver spækket med de nyeste produkter og gode tilbud på alt lige fra rideudstyr til hestetransportere og staldinventar.

World Cup Herning afholdes i Jyske Bank Boxen 17.-21. oktober 2018.

 

Billetter købes på World Cup Herning.

Billetsalget til årets helt store danske ridesportsevent, World Cup Herning, er startet. Eventen kan opleves i efterårsferien 17.-21 oktober 2018 i Jyske Bank Boxen.

I uge 42 danner Jyske Bank Boxen atter ramme om World Cup Herning, der byder på fem dage med vaskeægte hestefest, imponerede dressur og spring i verdensklasse, forrygende shows samt et væld af aktiviteter for alle hesteelskere.

Omdrejningspunktet for det store World Cup-stævne i Jyske Bank Boxen 17.-21. oktober er FEI World Cup i dressur, hvor nogle af verdens bedste dressurryttere rider om vigtige point. Det store stævne byder også på topsport i internationale dressur- og springklasser, hvor Grand Prix-springningen tiltrækker ryttere fra den absolutte verdenstop.

– Det er en ganske særlig oplevelse at ride i Jyske Bank Boxen, og det er en af de bedste arenaer, jeg har redet i. Der er styr på tingene, alt spiller bare og publikum leverer bare den perfekte opbakning, siger Cathrine Dufour, regerende danmarksmester i dressur og vinder af World Cuppen i Herning 2017.

 

World Cup Herning bliver endnu større

Også hos ledelsen i World Cup Herning ser man frem til eventen:

– World Cup Herning skal være blandt verdens bedste indendørs ridesportsevents. Det er ambitionen og i øvrigt også nødvendigt, hvis vi skal opnå vores mål om også at have en World Cup i springning i Jyske Bank Boxen. Derfor har vi også udvidet stævnet fra sidste år, så vi nu har en endnu større springbane, en ny international dressurturnering og endnu flere tilskuerpladser, siger direktør i World Cup Herning, Jens Trabjerg.

Sideløbende danner Hal M i MCH Messecenter Herning 18.-21. oktober ramme om World Cup Messen, som bliver spækket med de nyeste produkter og gode tilbud på alt lige fra rideudstyr til hestetransportere og staldinventar.

World Cup Herning afholdes i Jyske Bank Boxen 17.-21. oktober 2018.

 

Billetter købes på World Cup Herning.

Be the first to comment

Leave a Reply