Silkeborg-Voel KFUM på all-star holdet!

Stine Skogrand fra Silkeborg-Voel KFUM har som holdets næstmest scorende spiller gjort sig fortjent til at komme på HTH GO Ligaens all-star hold – en samling af de bedste set over hele sæsonen! Den 25-årige nordmand kunne ikke selv være til stede ved Dansk Håndbold Awards 2018 fra Vibocold Arena, men kunne hjemme fra Norge se sig selv vinde prisen som årets bedste højre back.

Forberedelse med landsholdet fylder dog i hendes dagligdag for tiden, og det samme gør sig gælden for hendes to landsmænd, Veronica Kristiansen og Sanna Solberg.

Stort tillykke til den brølstærke forsvarsspiller.

Stine Skogrand fra Silkeborg-Voel KFUM har som holdets næstmest scorende spiller gjort sig fortjent til at komme på HTH GO Ligaens all-star hold – en samling af de bedste set over hele sæsonen! Den 25-årige nordmand kunne ikke selv være til stede ved Dansk Håndbold Awards 2018 fra Vibocold Arena, men kunne hjemme fra Norge se sig selv vinde prisen som årets bedste højre back.

Forberedelse med landsholdet fylder dog i hendes dagligdag for tiden, og det samme gør sig gælden for hendes to landsmænd, Veronica Kristiansen og Sanna Solberg.

Stort tillykke til den brølstærke forsvarsspiller.

Be the first to comment

Leave a Reply