Hvordan vælger jeg den rette kogeplade?

Hvilket mærke skal jeg have, og skal det være induktion, gas eller en keramisk kogeplade? Der er forskellige ting at tage højde for, inden valget tages. Det kan for eksempel også være pris, miljø eller stil. Endeligt er det et spørgsmål om, hvordan du godt kunne tænke dig at lave din mad. Nogle sværger til et gas, da det kan ses som at være forbundet med kokkeverdenen. Andre sværger til induktion, da det er nemt, og det går hurtigt.

 

Hvordan får jeg afgrænset min søgning?

Der findes et hav af mærker og brands, der tilbyder kogeplader – Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool og så videre. Hvis det ikke er vigtigt for dig, at dit køkken har det samme mærke på alle dine hårde hvidevare, kan du få udvidet sortimentet for din søgning – og dermed dine muligheder. Det kan dog være svært at holde tungen lige i munden, når det kommer til at vælge. Der findes heldigvis nogle forskellige tests, der kan hjælpe dig i din søgen og måske få den afgrænset lidt. Du kan via sådan nogle tests også finde frem til, hvad der er vigtigt for dig, når det kommer til valget af din kogeplade. Se for eksempel mere her.

 

Gryder og pander skal passe til din kogeplade

Viser det sig, at du godt kunne tænke dig at skifte kogeplade fra én type til en anden, skal du være opmærksom på, hvor mange af dine pander og gryder, der passer til den nye kogeplade. For skal alle dine gryder skiftes ud, skal du også regne det med i prisen, hvis du har et bestemt budget. Det er for eksempel ikke alle gryder, der virker på induktion, da det er en magnetisk proces mellem gyde og kogeplade, der gør at kogepladen virker. Gryden skal så at sige kunne ”gribe fat” i kogepladen, før den kan virke. Når vi snakker pris, er det også en god ide at notere, at en induktionsplade ikke nødvendigvis er dyrere end for eksempel en keramisk kogeplade – her handler det for eksempel om, hvilket mærke du vælger.

Hvilket mærke skal jeg have, og skal det være induktion, gas eller en keramisk kogeplade? Der er forskellige ting at tage højde for, inden valget tages. Det kan for eksempel også være pris, miljø eller stil. Endeligt er det et spørgsmål om, hvordan du godt kunne tænke dig at lave din mad. Nogle sværger til et gas, da det kan ses som at være forbundet med kokkeverdenen. Andre sværger til induktion, da det er nemt, og det går hurtigt.

 

Hvordan får jeg afgrænset min søgning?

Der findes et hav af mærker og brands, der tilbyder kogeplader – Siemens, Bosch, Miele, Whirlpool og så videre. Hvis det ikke er vigtigt for dig, at dit køkken har det samme mærke på alle dine hårde hvidevare, kan du få udvidet sortimentet for din søgning – og dermed dine muligheder. Det kan dog være svært at holde tungen lige i munden, når det kommer til at vælge. Der findes heldigvis nogle forskellige tests, der kan hjælpe dig i din søgen og måske få den afgrænset lidt. Du kan via sådan nogle tests også finde frem til, hvad der er vigtigt for dig, når det kommer til valget af din kogeplade. Se for eksempel mere her.

 

Gryder og pander skal passe til din kogeplade

Viser det sig, at du godt kunne tænke dig at skifte kogeplade fra én type til en anden, skal du være opmærksom på, hvor mange af dine pander og gryder, der passer til den nye kogeplade. For skal alle dine gryder skiftes ud, skal du også regne det med i prisen, hvis du har et bestemt budget. Det er for eksempel ikke alle gryder, der virker på induktion, da det er en magnetisk proces mellem gyde og kogeplade, der gør at kogepladen virker. Gryden skal så at sige kunne ”gribe fat” i kogepladen, før den kan virke. Når vi snakker pris, er det også en god ide at notere, at en induktionsplade ikke nødvendigvis er dyrere end for eksempel en keramisk kogeplade – her handler det for eksempel om, hvilket mærke du vælger.

Be the first to comment

Leave a Reply