Sådan finder du din næste vaskemaskine

Vasker din maskine ikke ordentligt rent mere, eller laver den huller i dit tøj? Måske kan det afhjælpes med er servicetjek, måske er det på tide at få en ny maskine. Det kan være svært at vide, hvilket mærke maskinen skal være, hvilke funktioner maskinen skal have, og om det for eksempel skal være en vaske-tørremaskine – altså både en vaskemaskine og tørretumbler i én. For hvad passer ens behov, og hvordan finder man ud af det?

 

Find hjælp online og i butikken

Nogle danskere tager direkte til diverse hårde hvidevare butikker for at få råd og vejledning, og det er også en rigtig god ide at gøre. Men det er også ret smart at klæde sig på, inden du besøger butikken, da du så på forhånd nogenlunde ved, hvilke spørgsmål du skal stille i forhold til de forskellige mærker og funktioner. Er I en familie på 5 personer, der ofte får beskidt tøj fra udeleg eller andet, så giver det måske mening at have en vaskemaskine, der kan klare mange kilo vasketøj. Har I for eksempel et bestemt mærke, I gerne vil have, kan I finde nogle test af mærkets maskiner for blandt andet at se, hvilken der er bedst til prisen. Klik her for at se et eksempel på sådanne tests.

 

Vælg vaskemaskine med omtanke for miljøet

Står du med valget, om du skal have lavet din gamle maskine, eller om du skal have en ny, så er det ikke sikkert, at det er åbenlyst, hvad der er det rigtige valg, når det kommer til miljøet. Er din gamle maskine for gammel i forhold til nuværende miljøstandarder, og for eksempel bruger for meget vand, så kan det give mening at skrifte din maskine til en ny og mere miljøvenlig vaskemaskine. De forskellige maskiner bliver mærket med et energimærke, der fortæller dig, hvor god maskinen er for miljøet.  Men lever din maskine op til gode miljøstandarder, eller du bare er rigtig glad for den, og ikke vil af med den, så skal du have fat i en servicetekniker.

Vasker din maskine ikke ordentligt rent mere, eller laver den huller i dit tøj? Måske kan det afhjælpes med er servicetjek, måske er det på tide at få en ny maskine. Det kan være svært at vide, hvilket mærke maskinen skal være, hvilke funktioner maskinen skal have, og om det for eksempel skal være en vaske-tørremaskine – altså både en vaskemaskine og tørretumbler i én. For hvad passer ens behov, og hvordan finder man ud af det?

 

Find hjælp online og i butikken

Nogle danskere tager direkte til diverse hårde hvidevare butikker for at få råd og vejledning, og det er også en rigtig god ide at gøre. Men det er også ret smart at klæde sig på, inden du besøger butikken, da du så på forhånd nogenlunde ved, hvilke spørgsmål du skal stille i forhold til de forskellige mærker og funktioner. Er I en familie på 5 personer, der ofte får beskidt tøj fra udeleg eller andet, så giver det måske mening at have en vaskemaskine, der kan klare mange kilo vasketøj. Har I for eksempel et bestemt mærke, I gerne vil have, kan I finde nogle test af mærkets maskiner for blandt andet at se, hvilken der er bedst til prisen. Klik her for at se et eksempel på sådanne tests.

 

Vælg vaskemaskine med omtanke for miljøet

Står du med valget, om du skal have lavet din gamle maskine, eller om du skal have en ny, så er det ikke sikkert, at det er åbenlyst, hvad der er det rigtige valg, når det kommer til miljøet. Er din gamle maskine for gammel i forhold til nuværende miljøstandarder, og for eksempel bruger for meget vand, så kan det give mening at skrifte din maskine til en ny og mere miljøvenlig vaskemaskine. De forskellige maskiner bliver mærket med et energimærke, der fortæller dig, hvor god maskinen er for miljøet.  Men lever din maskine op til gode miljøstandarder, eller du bare er rigtig glad for den, og ikke vil af med den, så skal du have fat i en servicetekniker.

Be the first to comment

Leave a Reply