Vi skal spille sæsonens bedste kamp

Spændingen stiger: 3.000 tilskuere i JYSK arena skal være Bjerringbro-Silkeborgs fordel i guldkampen mod Skjern Håndbold, mener playmaker Sebastian Skube.

Skal Bjerringbro-Silkeborg eller Skjern Håndbold være danske håndboldmestre? Det afgøres tirsdag aften i en fuldstændig pakket JYSK arena…

Med mindre de to mandskaber igen spiller uafgjort, så venter en tredje kamp i Skjern. Ellers gælder det, at en sejr er lig med mesterskab og guld efter 29-29 for godt en uge siden i kamp 1 i Vestjylland.

– Der kommer et stort pres. Det er sidste kamp i sæsonen. Håber jeg, tilføjer Sebastian Skube, der godt ved, at det er en sjældent vigtig håndboldkamp, som han og holdkammeraterne skal spille tirsdag aften.

– Der kommer mange mennesker, der bliver varmt i JYSK arena, og alle forventer, at vi vinder. Men jeg synes, at vi har spillere med erfaring og nogle unge spillere, der ikke tænker så meget over presset. Vi er klar, og vi giver alt, understreger Skube.

Glad for at være på hjemmebane
Men der er pres på begge hold, og at hovedparten af de op mod 3.000 tilskuere i JYSK arena hepper på Skube og co. er afgjort en større fordel, end det er et pres.

– Vi skal håndtere presset så godt som muligt, være rolige, og så skal vi bruge vores publikum, der bakker os op til vores fordel.

– Vi er selvfølgelig glade for at være på hjemmebane. Det er lettere at vinde hjemme end ude, men det bliver en virkelig hård kamp med masser af fysisk. Vi skal virkelig være klar. Vi skal spille sæsonens bedste kamp for at vinde, mener Bjerringbro-Silkeborgs slovenske profil.

Dagsform og målmænd bliver afgørende
Han har stor respekt for Skjern, som vandt grundspillet og nåede kvartfinalen i Champions League, og som gennem årene har givet Bjerringbro-Silkeborg mange drabelige opgør. Endnu et spændingsmættet drama venter i den 2. DM-finale, og Sebastian Skube mener, at de små ting kan afgøre udfaldet.

– Skjern har virkelig mange kompetencer. Det er et godt hold, hvor alle spillerne kan lave mål, og de har også et godt og kompakt forsvar med to gode målmænd. I denne sæson har vi spillet godt mod dem og vundet to gange, men det har også været, mens de var pressede af mange Champions League-kampe. I den første finalekamp synes jeg, at vi spillede godt. Vi lavede mange mål, og vores forsvar var også virkelig godt, men vi kan godt være lidt bedre i specialsituationerne.

– Dagsformen og specielt målmændene bliver afgørende. Sådan er det altid i derbys. Vi vil gerne hjælpe målmændene, så meget som muligt, og vi har kigget på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, fortæller Skube.

Han vandt DM-guld med Bjerringbro-Silkeborg i år 2016 og karakteriserer fortsat det som en af karrierens største håndboldoplevelser. Med en sejr over Skjern vinder midtjyderne guldet igen, men et nederlag sender guldet til Skjern. Kampstart i JYSK arena er tirsdag aften kl. 19.30, og kampen kan følges på TV2, DR P3 og MJA.dk.

Af Jonas Løytved

Spændingen stiger: 3.000 tilskuere i JYSK arena skal være Bjerringbro-Silkeborgs fordel i guldkampen mod Skjern Håndbold, mener playmaker Sebastian Skube.

Skal Bjerringbro-Silkeborg eller Skjern Håndbold være danske håndboldmestre? Det afgøres tirsdag aften i en fuldstændig pakket JYSK arena…

Med mindre de to mandskaber igen spiller uafgjort, så venter en tredje kamp i Skjern. Ellers gælder det, at en sejr er lig med mesterskab og guld efter 29-29 for godt en uge siden i kamp 1 i Vestjylland.

– Der kommer et stort pres. Det er sidste kamp i sæsonen. Håber jeg, tilføjer Sebastian Skube, der godt ved, at det er en sjældent vigtig håndboldkamp, som han og holdkammeraterne skal spille tirsdag aften.

– Der kommer mange mennesker, der bliver varmt i JYSK arena, og alle forventer, at vi vinder. Men jeg synes, at vi har spillere med erfaring og nogle unge spillere, der ikke tænker så meget over presset. Vi er klar, og vi giver alt, understreger Skube.

Glad for at være på hjemmebane
Men der er pres på begge hold, og at hovedparten af de op mod 3.000 tilskuere i JYSK arena hepper på Skube og co. er afgjort en større fordel, end det er et pres.

– Vi skal håndtere presset så godt som muligt, være rolige, og så skal vi bruge vores publikum, der bakker os op til vores fordel.

– Vi er selvfølgelig glade for at være på hjemmebane. Det er lettere at vinde hjemme end ude, men det bliver en virkelig hård kamp med masser af fysisk. Vi skal virkelig være klar. Vi skal spille sæsonens bedste kamp for at vinde, mener Bjerringbro-Silkeborgs slovenske profil.

Dagsform og målmænd bliver afgørende
Han har stor respekt for Skjern, som vandt grundspillet og nåede kvartfinalen i Champions League, og som gennem årene har givet Bjerringbro-Silkeborg mange drabelige opgør. Endnu et spændingsmættet drama venter i den 2. DM-finale, og Sebastian Skube mener, at de små ting kan afgøre udfaldet.

– Skjern har virkelig mange kompetencer. Det er et godt hold, hvor alle spillerne kan lave mål, og de har også et godt og kompakt forsvar med to gode målmænd. I denne sæson har vi spillet godt mod dem og vundet to gange, men det har også været, mens de var pressede af mange Champions League-kampe. I den første finalekamp synes jeg, at vi spillede godt. Vi lavede mange mål, og vores forsvar var også virkelig godt, men vi kan godt være lidt bedre i specialsituationerne.

– Dagsformen og specielt målmændene bliver afgørende. Sådan er det altid i derbys. Vi vil gerne hjælpe målmændene, så meget som muligt, og vi har kigget på, hvordan vi kan gøre det endnu bedre, fortæller Skube.

Han vandt DM-guld med Bjerringbro-Silkeborg i år 2016 og karakteriserer fortsat det som en af karrierens største håndboldoplevelser. Med en sejr over Skjern vinder midtjyderne guldet igen, men et nederlag sender guldet til Skjern. Kampstart i JYSK arena er tirsdag aften kl. 19.30, og kampen kan følges på TV2, DR P3 og MJA.dk.

Af Jonas Løytved

Be the first to comment

Leave a Reply