De tre største myter om intimbarbering

Sommeren står for døren og det betyder at flere og flere danskere gerne vil gøre sig sommerklare. Et tabubelagt emne er hvordan det skal se ud forneden, for når bikinien skal luftes, skal linjen helst være helt glat.

Den første myte – Det er svært

Det er en sand myte. For naturligvis er den slags ikke svært, det er heller nemt skal det siges, det kræver blot lidt øvelse. For mange, især kvinder, er det et stort ønske at have trimmet det dernede. For det første ser det godt ud når man skal ned på stranden i sommervarmen og for det andet kan det give noget gevinst når det kommer til hygge under dynen.

Det handler om at få læst lidt op på det hele og så naturligvis have styr på hvad der skal bruges af udstyr, førend det kan og vil lykkedes. Det gælder for både mænd og kvinder. Undersøgelser viser nemlig at stadigt flere mænd går op i intimplejen, hvor kvinder fortsat er topscorerne på det område.

Den anden myte – Man får kun gener ud af det

Det er bestemt ikke rigtigt. Det kommer meget an på hvordan det gøres. Mange vælger at bruge en engangsskraber fra den lokale discountbutik, og så er det problemerne står i kø. Det handler om at fjerne de små hår uden at rive dem op med roden, for så går der nemt betændelse i.

Hos Australian Bodycare findes et stort udvalg af intime plejeprodukter, som gør hele processen meget mere behagelig og ligetil. Dertil skal der købes det mere fysiske udstyr i form af den helt rigtige skraber og skum. Kvinder oplever generelt at det kan være lidt mere besværligt end mænd takket være naturen.

Den tredje myte – Folk har fordomme

Det er ikke helt rigtigt, nogle mener at dem som går op i sin intimpleje er en flok konfirmander og ser ud derefter, det er ikke sandheden. Mange kvinder har intet imod en mand som er trimmet for neden, og det samme gælder især den anden vej, hvor mænd finder det meget væsentligt at kvinden er trimmet.

Det kan gøre det lettere i sengen, men de røde knopper kan komme meget hurtigt, hvis ikke plejen med de rigtige produkter er på plads først. Derudover så er det at barbere sig mere tabubelagt blandt mænd, grundet en række fordomme, som dog med tiden er på vej væk.

Sommeren står for døren og det betyder at flere og flere danskere gerne vil gøre sig sommerklare. Et tabubelagt emne er hvordan det skal se ud forneden, for når bikinien skal luftes, skal linjen helst være helt glat.

Den første myte – Det er svært

Det er en sand myte. For naturligvis er den slags ikke svært, det er heller nemt skal det siges, det kræver blot lidt øvelse. For mange, især kvinder, er det et stort ønske at have trimmet det dernede. For det første ser det godt ud når man skal ned på stranden i sommervarmen og for det andet kan det give noget gevinst når det kommer til hygge under dynen.

Det handler om at få læst lidt op på det hele og så naturligvis have styr på hvad der skal bruges af udstyr, førend det kan og vil lykkedes. Det gælder for både mænd og kvinder. Undersøgelser viser nemlig at stadigt flere mænd går op i intimplejen, hvor kvinder fortsat er topscorerne på det område.

Den anden myte – Man får kun gener ud af det

Det er bestemt ikke rigtigt. Det kommer meget an på hvordan det gøres. Mange vælger at bruge en engangsskraber fra den lokale discountbutik, og så er det problemerne står i kø. Det handler om at fjerne de små hår uden at rive dem op med roden, for så går der nemt betændelse i.

Hos Australian Bodycare findes et stort udvalg af intime plejeprodukter, som gør hele processen meget mere behagelig og ligetil. Dertil skal der købes det mere fysiske udstyr i form af den helt rigtige skraber og skum. Kvinder oplever generelt at det kan være lidt mere besværligt end mænd takket være naturen.

Den tredje myte – Folk har fordomme

Det er ikke helt rigtigt, nogle mener at dem som går op i sin intimpleje er en flok konfirmander og ser ud derefter, det er ikke sandheden. Mange kvinder har intet imod en mand som er trimmet for neden, og det samme gælder især den anden vej, hvor mænd finder det meget væsentligt at kvinden er trimmet.

Det kan gøre det lettere i sengen, men de røde knopper kan komme meget hurtigt, hvis ikke plejen med de rigtige produkter er på plads først. Derudover så er det at barbere sig mere tabubelagt blandt mænd, grundet en række fordomme, som dog med tiden er på vej væk.

Be the first to comment

Leave a Reply