Nikolaj Øris: Vi står skarpt til semifinalen

Nu kan Bjerringbro-Silkeborg-spillerne for alvor glæde sig til DM-semifinalerne. Topscorer Nikolaj Øris forventer et brag af en semifinaleserie mod Aalborg Håndbold.

Torsdag er det Kristi Himmelfartsdag, men hvor det meste af Danmark skal nyde en fridag og sommervejret, så skal Bjerringbro-Silkeborgs spillere på knaldhårdt arbejde i håndboldhallen. Og de glæder sig.

På torsdag indleder Bjerringbro-Silkeborg nemlig semifinaleserien mod Aalborg Håndbold. Over syv dage og tre kampe skal det afgøres, hvem der skal spille om guld mod vinderen af kampen mellem GOG og Skjern.

– Jeg synes, at Aalborg har løftet sig mod slutningen af sæsonen og ind i slutspillet. De havde et hårdt efterår med Champions League, men de har hævet deres niveau, og det er det hold, der har spillet bedst i den anden pulje, så vi er stor respekt for Aalborg, siger Nikolaj Øris, der erklærer Bjerringbro-Silkeborg helt klar til at tage kampen op mod nordjyderne.

– Jeg synes, at det ser rigtig fornuftigt. Det har været en lang sæson, og folk har lidt hist og pist, men vi har fordelt ressourcerne godt, og mange byder ind. Vi står skarpt til semifinalen, både når vi ser på bredden og fysikken.

Vil have knald på JYSK arena
Bjerringbro-Silkeborg har fordel af at spille på hjemmebane i den første og eventuelt tredje kamp i semifinaleserien mod Aalborg. Hjemmebanefordelen skal udnyttes torsdag eftermiddag i JYSK arena, hvor den første sejr skal i hus.

– Det er en sindssygt vigtig kamp. Hvis vi kan vinde den første kamp på hjemmebane, vil vi lægge pres på Aalborg, men er vi ikke gode nok, så lægger vi et kæmpe pres på os selv. Jeg håber, at der kommer knald på i JYSK arena, selvom Bo Spellerberg ikke deltager i kampen, opfordrer Nikolaj Øris med et smil på læben.

Mange spiller en god kamp
Øris og holdkammeraterne spillede søndag eftermiddag 32-32 mod GOG i den sidste kamp i slutspilspuljen. Aalborg vandt i Skjern, og derfor ser semifinaleparringerne ud, som de gør.

– Det var en kamp uden helt vildt meget at spille for. Både vi og GOG var i semifinalen, og det gav god mulighed for at få fordelt ressourcerne. Alle kommer ind og bidrager, og der er mange, der spiller en god kamp. Vi fik øvet nogle af de ting, som vi skal bruge videre frem, fortæller Bjerringbro-Silkeborgs topscorer.

Den første kamp i JYSK arena spilles kl. 14.10 torsdag. Billetsalget begynder engang i løbet af mandagen. Mere info følger snarest muligt på Bjerringbro-Silkeborgs Facebook-side.

Semifinaler:
Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, torsdag den 10. maj kl. 14.10 i JYSK arena
Aalborg Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg, søndag den 13. maj kl. 14.10 i Gigantium
Evt. 3. kamp: Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, onsdag den 16. maj i JYSK arena

Af Jonas Løytved

Nu kan Bjerringbro-Silkeborg-spillerne for alvor glæde sig til DM-semifinalerne. Topscorer Nikolaj Øris forventer et brag af en semifinaleserie mod Aalborg Håndbold.

Torsdag er det Kristi Himmelfartsdag, men hvor det meste af Danmark skal nyde en fridag og sommervejret, så skal Bjerringbro-Silkeborgs spillere på knaldhårdt arbejde i håndboldhallen. Og de glæder sig.

På torsdag indleder Bjerringbro-Silkeborg nemlig semifinaleserien mod Aalborg Håndbold. Over syv dage og tre kampe skal det afgøres, hvem der skal spille om guld mod vinderen af kampen mellem GOG og Skjern.

– Jeg synes, at Aalborg har løftet sig mod slutningen af sæsonen og ind i slutspillet. De havde et hårdt efterår med Champions League, men de har hævet deres niveau, og det er det hold, der har spillet bedst i den anden pulje, så vi er stor respekt for Aalborg, siger Nikolaj Øris, der erklærer Bjerringbro-Silkeborg helt klar til at tage kampen op mod nordjyderne.

– Jeg synes, at det ser rigtig fornuftigt. Det har været en lang sæson, og folk har lidt hist og pist, men vi har fordelt ressourcerne godt, og mange byder ind. Vi står skarpt til semifinalen, både når vi ser på bredden og fysikken.

Vil have knald på JYSK arena
Bjerringbro-Silkeborg har fordel af at spille på hjemmebane i den første og eventuelt tredje kamp i semifinaleserien mod Aalborg. Hjemmebanefordelen skal udnyttes torsdag eftermiddag i JYSK arena, hvor den første sejr skal i hus.

– Det er en sindssygt vigtig kamp. Hvis vi kan vinde den første kamp på hjemmebane, vil vi lægge pres på Aalborg, men er vi ikke gode nok, så lægger vi et kæmpe pres på os selv. Jeg håber, at der kommer knald på i JYSK arena, selvom Bo Spellerberg ikke deltager i kampen, opfordrer Nikolaj Øris med et smil på læben.

Mange spiller en god kamp
Øris og holdkammeraterne spillede søndag eftermiddag 32-32 mod GOG i den sidste kamp i slutspilspuljen. Aalborg vandt i Skjern, og derfor ser semifinaleparringerne ud, som de gør.

– Det var en kamp uden helt vildt meget at spille for. Både vi og GOG var i semifinalen, og det gav god mulighed for at få fordelt ressourcerne. Alle kommer ind og bidrager, og der er mange, der spiller en god kamp. Vi fik øvet nogle af de ting, som vi skal bruge videre frem, fortæller Bjerringbro-Silkeborgs topscorer.

Den første kamp i JYSK arena spilles kl. 14.10 torsdag. Billetsalget begynder engang i løbet af mandagen. Mere info følger snarest muligt på Bjerringbro-Silkeborgs Facebook-side.

Semifinaler:
Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, torsdag den 10. maj kl. 14.10 i JYSK arena
Aalborg Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg, søndag den 13. maj kl. 14.10 i Gigantium
Evt. 3. kamp: Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, onsdag den 16. maj i JYSK arena

Af Jonas Løytved

Be the first to comment

Leave a Reply