Uafgjort på vej i semifinalen

Bjerringbro-Silkeborg blandede kort og spillede uafgjort mod GOG. På torsdag bliver det alvor i DM-semifinalerne, hvor midtjyderne møder Aalborg.

Fyn er fin! Der er mange herlige steder på øren midt i landet, men nogle gange er Fyn altså også bare et sted, man skal forbi på vej til noget andet. Sådan var det lidt for Bjerringbro-Silkeborg på en søndag eftermiddag, hvor de ligesom værterne fra GOG venter på, at det skal blive torsdag og semifinaletid.

Begge hold kvalificerede sig nemlig til DM-semifinalerne allerede midt på ugen, og derfor blev kortene blandet i en kamp, hvor ingen af holdene anede, hvem de skulle møde i semifinalen uanset, hvordan kampen endte.

Det endte så med en 32-32-deling efter en ganske dramatisk forestilling. Det betyder, at Bjerringbro-Silkeborg møder Aalborg Håndbold i DM-semifinalen, der vandt med 28-26 på udebane over Skjern. I den anden semifinale møder GOG så Skjern.

Nøddesbo startede godt
De semifinaler kommer både Bjerringbro-Silkeborg og GOG ganske fint ind i. Selvom der ikke var det store på spil, så slog begge hold sig stadig løs på brædderne i en af kongerigets legendariske haller. Målene væltede i hvert fald ind fra alle verdenshjørner. Indledningsvist var der flest fra stregen, hvor Jesper Nøddesbo gentagende gange blev spillet blank.

Det var gæsterne der begyndte bedst. Nøddesbos tredje mål sendte dem foran med 7-3, og midtjydernes føring nåede også fem mål lidt under halvvejs inde i de første 30 minutter. Det blev dog ikke ved for Bjerringbro-Silkeborg. Søren Rasmussen startede godt i målet, men værterne kom efter det.

Så det var ikke i den offensive, at det kneb, da fynboerne reducerede. Mads Øris var blandt andre flittig på måltavlen, men det var der flere af hjemmeholdets spillere, der også var. Jøndal, Johannesen og Møller var alle effektive, og ved pausen var der balance i regnskabet. 18-18 efter et målshow uden lige.

Bjerringbro-Silkeborg starter semifinalerne i JYSK arena
I anden halvleg fortsatte værterne ufortrødent. Særligt Lasse Møller, der blev kåret til april måneds bedste i 888Ligaen, viste sit talent frem på hjemmebanen. Jacob Lassen havde ellers med to scoringer udlignet til 21-21, men et par redninger af Frank Mikkelsen og to angrebsfejl gjorde, at midtjyderne kom bagefter.

Lars Hald sendte værterne foran med 26-22 efter 10 minutter af anden halvleg, men i en kamp, hvor det nærmest gav epilepsi at kigge på scoretavlen, var intet afgjort. Skube leverede et drømmemål, Aljosa Rezar reddede et par bolde, og 10 minutter før tid havde Bjerringbro-Silkeborg reduceret GOGs føring til et enkelt mål.

Fem minutter før tid udlignede Stefan Hundstrup til 31-31 i en tempofyldt håndboldkamp, hvor der var masser af spænding om resultatet. Mads Øris udlignede med et kanonskud til 32-32, Aljosa Rezar reddede en fri Lars Hald, og gæsterne havde chancerne for at vinde. Men det sidste angreb løb ud i sandet. Det endte fortjent i en pointdeling, og så glæder vi os ellers til semifinalerne…

Bjerringbro-Silkeborg møder Aalborg i bedst af tre semifinalekampe. Midtjyderne har fordel af hjemmebane i den første og eventuelt tredje kamp. 1. semifinale spilles torsdag eftermiddag i JYSK arena. Billetsalget til kampen starter i løbet af mandagen på www.billetsalg.dk/bsv. Nærmere info om kamptidspunkt og billetsalg følger senere på Bjerringbro-Silkeborgs Facebook-side.

Kampfakta:
GOG – Bjerringbro-Silkeborg 32-32 (18-18)
Topscorer GOG: Lasse Møller 9
Topscorer Bjerringbro-Silkeborg: Mads Øris 7

Semifinaler:
Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, torsdag den 10. maj i JYSK arena
Aalborg Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg, søndag den 13. maj i Gigantium
Evt. 3. kamp: Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, onsdag den 16. maj i JYSK arena

Af Jonas Løytved

Bjerringbro-Silkeborg blandede kort og spillede uafgjort mod GOG. På torsdag bliver det alvor i DM-semifinalerne, hvor midtjyderne møder Aalborg.

Fyn er fin! Der er mange herlige steder på øren midt i landet, men nogle gange er Fyn altså også bare et sted, man skal forbi på vej til noget andet. Sådan var det lidt for Bjerringbro-Silkeborg på en søndag eftermiddag, hvor de ligesom værterne fra GOG venter på, at det skal blive torsdag og semifinaletid.

Begge hold kvalificerede sig nemlig til DM-semifinalerne allerede midt på ugen, og derfor blev kortene blandet i en kamp, hvor ingen af holdene anede, hvem de skulle møde i semifinalen uanset, hvordan kampen endte.

Det endte så med en 32-32-deling efter en ganske dramatisk forestilling. Det betyder, at Bjerringbro-Silkeborg møder Aalborg Håndbold i DM-semifinalen, der vandt med 28-26 på udebane over Skjern. I den anden semifinale møder GOG så Skjern.

Nøddesbo startede godt
De semifinaler kommer både Bjerringbro-Silkeborg og GOG ganske fint ind i. Selvom der ikke var det store på spil, så slog begge hold sig stadig løs på brædderne i en af kongerigets legendariske haller. Målene væltede i hvert fald ind fra alle verdenshjørner. Indledningsvist var der flest fra stregen, hvor Jesper Nøddesbo gentagende gange blev spillet blank.

Det var gæsterne der begyndte bedst. Nøddesbos tredje mål sendte dem foran med 7-3, og midtjydernes føring nåede også fem mål lidt under halvvejs inde i de første 30 minutter. Det blev dog ikke ved for Bjerringbro-Silkeborg. Søren Rasmussen startede godt i målet, men værterne kom efter det.

Så det var ikke i den offensive, at det kneb, da fynboerne reducerede. Mads Øris var blandt andre flittig på måltavlen, men det var der flere af hjemmeholdets spillere, der også var. Jøndal, Johannesen og Møller var alle effektive, og ved pausen var der balance i regnskabet. 18-18 efter et målshow uden lige.

Bjerringbro-Silkeborg starter semifinalerne i JYSK arena
I anden halvleg fortsatte værterne ufortrødent. Særligt Lasse Møller, der blev kåret til april måneds bedste i 888Ligaen, viste sit talent frem på hjemmebanen. Jacob Lassen havde ellers med to scoringer udlignet til 21-21, men et par redninger af Frank Mikkelsen og to angrebsfejl gjorde, at midtjyderne kom bagefter.

Lars Hald sendte værterne foran med 26-22 efter 10 minutter af anden halvleg, men i en kamp, hvor det nærmest gav epilepsi at kigge på scoretavlen, var intet afgjort. Skube leverede et drømmemål, Aljosa Rezar reddede et par bolde, og 10 minutter før tid havde Bjerringbro-Silkeborg reduceret GOGs føring til et enkelt mål.

Fem minutter før tid udlignede Stefan Hundstrup til 31-31 i en tempofyldt håndboldkamp, hvor der var masser af spænding om resultatet. Mads Øris udlignede med et kanonskud til 32-32, Aljosa Rezar reddede en fri Lars Hald, og gæsterne havde chancerne for at vinde. Men det sidste angreb løb ud i sandet. Det endte fortjent i en pointdeling, og så glæder vi os ellers til semifinalerne…

Bjerringbro-Silkeborg møder Aalborg i bedst af tre semifinalekampe. Midtjyderne har fordel af hjemmebane i den første og eventuelt tredje kamp. 1. semifinale spilles torsdag eftermiddag i JYSK arena. Billetsalget til kampen starter i løbet af mandagen på www.billetsalg.dk/bsv. Nærmere info om kamptidspunkt og billetsalg følger senere på Bjerringbro-Silkeborgs Facebook-side.

Kampfakta:
GOG – Bjerringbro-Silkeborg 32-32 (18-18)
Topscorer GOG: Lasse Møller 9
Topscorer Bjerringbro-Silkeborg: Mads Øris 7

Semifinaler:
Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, torsdag den 10. maj i JYSK arena
Aalborg Håndbold – Bjerringbro-Silkeborg, søndag den 13. maj i Gigantium
Evt. 3. kamp: Bjerringbro-Silkeborg – Aalborg Håndbold, onsdag den 16. maj i JYSK arena

Af Jonas Løytved

Be the first to comment

Leave a Reply