Knudsen: De fire stærkeste hold er i semifinalen

Tedy Car banner 2
Foto: Mikkel Breinholdt

Alle fire semifinalister er fundet forud for sidste slutspilsrunde, hvor Bjerringbro-Silkeborg skal på besøg hos GOG.

Fire år i træk!

Bjerringbro-Silkeborg kan som det eneste danske mandskab prale med, at det er fjerde år i træk, at de spiller semifinale. Klaus Thomsen, Søren Rasmussen, Stefan Hundstrup, Nikolaj Øris, Sebastian Skube og Michael Knudsen er været med alle årene.

– Det vidner om et godt bundniveau og spillere, der præsterer i de rigtige situationer, lyder det fra Knudsen.

Bjerringbro-Silkeborgs stregspiller og anfører har også været godt tilfreds med det års slutspil, hvor midtjyderne med 31-28 i onsdags mod KIF Kolding København spillede sig videre til medaljekampene.

– I perioder har vi leveret noget rigtig godt håndbold og spillet på et rigtig højt niveau. Vores udfordring er, at vi har nogle perioder, hvor det ikke fungerer så godt, og dem skal vi gøre til kortere perioder.

Hvem møder hvem?
Udover Bjerringbro-Silkeborg hedder denne sæsons semifinalister GOG, Aalborg og Skjern. Det er de fire hold, der endte øverst i grundspillet, og ifølge Michael Knudsen er det også de fire rigtige hold til at kæmpe om metal.

– Jeg synes absolut, at det er de fire stærkeste hold, der er tilbage. TTH Holstebro kunne også godt have været med, men deres bundniveau har været for svingende, og derfor er de ikke blandt de sidste fire hold, analyserer stregspilleren.

Søndag eftermiddag afgøres det så, hvem der møder hvem i DM-semifinalerne, hvor der spilles bedst af tre kampe. Bjerringbro-Silkeborg tager førstepladsen i pulje 2 med en sejr over GOG, mens Skjern skal slå Aalborg for at vinde pulje 1.

Skjern er som vindere af grundspillet sikre på at have to hjemmekampe, mens GOG eller Bjerringbro-Silkeborg vil have to hjemmekampe i et semifinalemøde med håndboldmændene fra Nordens Paris.

Vil fortsætte i sporet
– Jeg vil gerne have, at vi viser et højt niveau mod GOG, siger Michael Knudsen om opgøret mod GOG.

– Vi skal fortsætte i sporet og køre videre. Vi har absolut nogle ting, som vi skal forbedre, og derfor skal vi op på et så højt niveau som muligt. Det er vigtigt for moralen at vise GOG, at de får det svært, hvis de møder os senere i slutspillet. At vise dem, at mod os skal de ikke forvente noget som helst, at vise at vi er godt indstillet og i god form.

Kampen i Gudme fløjes i gang kl. 16 søndag eftermiddag, og den kan følges i livebloggen på MJA.dk. Samme tid begynder opgøret mellem Skjern og Aalborg, og umiddelbart efter de to kampe kan I her på siden læse information om semifinalerne.

Af Jonas Løytved

Alle fire semifinalister er fundet forud for sidste slutspilsrunde, hvor Bjerringbro-Silkeborg skal på besøg hos GOG.

Fire år i træk!

Bjerringbro-Silkeborg kan som det eneste danske mandskab prale med, at det er fjerde år i træk, at de spiller semifinale. Klaus Thomsen, Søren Rasmussen, Stefan Hundstrup, Nikolaj Øris, Sebastian Skube og Michael Knudsen er været med alle årene.

– Det vidner om et godt bundniveau og spillere, der præsterer i de rigtige situationer, lyder det fra Knudsen.

Bjerringbro-Silkeborgs stregspiller og anfører har også været godt tilfreds med det års slutspil, hvor midtjyderne med 31-28 i onsdags mod KIF Kolding København spillede sig videre til medaljekampene.

– I perioder har vi leveret noget rigtig godt håndbold og spillet på et rigtig højt niveau. Vores udfordring er, at vi har nogle perioder, hvor det ikke fungerer så godt, og dem skal vi gøre til kortere perioder.

Hvem møder hvem?
Udover Bjerringbro-Silkeborg hedder denne sæsons semifinalister GOG, Aalborg og Skjern. Det er de fire hold, der endte øverst i grundspillet, og ifølge Michael Knudsen er det også de fire rigtige hold til at kæmpe om metal.

– Jeg synes absolut, at det er de fire stærkeste hold, der er tilbage. TTH Holstebro kunne også godt have været med, men deres bundniveau har været for svingende, og derfor er de ikke blandt de sidste fire hold, analyserer stregspilleren.

Søndag eftermiddag afgøres det så, hvem der møder hvem i DM-semifinalerne, hvor der spilles bedst af tre kampe. Bjerringbro-Silkeborg tager førstepladsen i pulje 2 med en sejr over GOG, mens Skjern skal slå Aalborg for at vinde pulje 1.

Skjern er som vindere af grundspillet sikre på at have to hjemmekampe, mens GOG eller Bjerringbro-Silkeborg vil have to hjemmekampe i et semifinalemøde med håndboldmændene fra Nordens Paris.

Vil fortsætte i sporet
– Jeg vil gerne have, at vi viser et højt niveau mod GOG, siger Michael Knudsen om opgøret mod GOG.

– Vi skal fortsætte i sporet og køre videre. Vi har absolut nogle ting, som vi skal forbedre, og derfor skal vi op på et så højt niveau som muligt. Det er vigtigt for moralen at vise GOG, at de får det svært, hvis de møder os senere i slutspillet. At vise dem, at mod os skal de ikke forvente noget som helst, at vise at vi er godt indstillet og i god form.

Kampen i Gudme fløjes i gang kl. 16 søndag eftermiddag, og den kan følges i livebloggen på MJA.dk. Samme tid begynder opgøret mellem Skjern og Aalborg, og umiddelbart efter de to kampe kan I her på siden læse information om semifinalerne.

Af Jonas Løytved

Be the first to comment

Leave a Reply