Louise Lyksborg venter sit første barn

Foto: Benjamin Christensen

Silkeborg-Voels erfarne og skudstærke højrefløj Louise Lyksborg venter sit første barn til november 2018.

Louise Lysborg nåede lige at være med til at sikre Silkeborg-Voel en plads i slutspillet, inden hun tog afstand fra håndboldbanen. Den rutinerede højrefløj er nemlig gravid med termin til november.

– Det er rigtig dejligt, og vi glæder os helt vildt til at blive forældre. Jeg er selvfølgelig også ærgerlig over, at jeg ikke nåede at være med til slutspillet, for det havde vi alle sammen glædet os til at spille igen i år, siger Louise Lyksborg.

Også hos Silkeborg-Voel glæder man sig over, at den 30-årige højrefløj snart skal være mor.

– Vi er selvfølgelig meget glade på Louise Lyksborgs vegne, og vi håber, at det kommer til at gå godt med både graviditet og fødsel. Og så glæder vi os selvfølgelig til, at hun bliver klar til at spille håndbold igen i slutningen af grundspillet i næste sæson, siger Mikael Bak.

I løbet af sæsonen har Louise Lyksborg spillet tæt sammen med U18 spilleren Lea Hansen, der kom til Silkeborg-Voel i denne sæson. Og efter Louise Lyksborgs graviditet har hun selvsagt fået flere chancer for at vise sit talent, og i den kommende sæson vil Lea Hansen også få et stort ansvar på højrefløjen.

Skrevet af Katrine Friis

Silkeborg-Voels erfarne og skudstærke højrefløj Louise Lyksborg venter sit første barn til november 2018.

Louise Lysborg nåede lige at være med til at sikre Silkeborg-Voel en plads i slutspillet, inden hun tog afstand fra håndboldbanen. Den rutinerede højrefløj er nemlig gravid med termin til november.

– Det er rigtig dejligt, og vi glæder os helt vildt til at blive forældre. Jeg er selvfølgelig også ærgerlig over, at jeg ikke nåede at være med til slutspillet, for det havde vi alle sammen glædet os til at spille igen i år, siger Louise Lyksborg.

Også hos Silkeborg-Voel glæder man sig over, at den 30-årige højrefløj snart skal være mor.

– Vi er selvfølgelig meget glade på Louise Lyksborgs vegne, og vi håber, at det kommer til at gå godt med både graviditet og fødsel. Og så glæder vi os selvfølgelig til, at hun bliver klar til at spille håndbold igen i slutningen af grundspillet i næste sæson, siger Mikael Bak.

I løbet af sæsonen har Louise Lyksborg spillet tæt sammen med U18 spilleren Lea Hansen, der kom til Silkeborg-Voel i denne sæson. Og efter Louise Lyksborgs graviditet har hun selvsagt fået flere chancer for at vise sit talent, og i den kommende sæson vil Lea Hansen også få et stort ansvar på højrefløjen.

Skrevet af Katrine Friis

Be the first to comment

Leave a Reply