Peter S.: Der venter os en stor oplevelse

Peter Sørensen var som alle andre lykkelig for sejren i Fredericia onsdag aften. Nu glæder han sig til en stor oplevelse i Parken.

– Det blev lidt for nervøst, men sådan er det jo, når der er noget stort i vente.

Sådan kommenterede Peter Sørensen SIF’s spil i det meste af 2. halvleg af onsdagens semifinale i Fredericia. Det var nærmest som om at SIF’ernes noget forkrampede spil efter føringsmålet tidligt i 2. halvleg fortalte historien om, hvor vigtig sejren ville være.

– Det er en stor oplevelse, at vi i Silkeborg kan spille os i en finale. Det er længe siden, der er sket noget så stort for klubben, man skal jo 17 år tibage for at finde den sidste – og eneste – pokalfinale SIF har været med i, sagde Peter Sørensen videre.

Han fandt, at kampen fik den rigtige vinder efter en god 1. halvleg og lige så god indledning på 2. halvleg af SIF – men så var det, at det blev noget nervøst i den sidste del af kampen.

Og nu står SIF så overfor to playoff-kampe mod Lyngby, hvorimellem der er en pokalfinale i Parken.

– Jeg tænker at det er fint at have noget godt i vente. Gode oplevelser er jo på mange måder det, fodbold handler om. Man skal huske at gribe chancen, når man får en mulighed for at få en oplevelse som den, der venter os i Parken, sagde SIF-manageren.

Peter Sørensen var som alle andre lykkelig for sejren i Fredericia onsdag aften. Nu glæder han sig til en stor oplevelse i Parken.

– Det blev lidt for nervøst, men sådan er det jo, når der er noget stort i vente.

Sådan kommenterede Peter Sørensen SIF’s spil i det meste af 2. halvleg af onsdagens semifinale i Fredericia. Det var nærmest som om at SIF’ernes noget forkrampede spil efter føringsmålet tidligt i 2. halvleg fortalte historien om, hvor vigtig sejren ville være.

– Det er en stor oplevelse, at vi i Silkeborg kan spille os i en finale. Det er længe siden, der er sket noget så stort for klubben, man skal jo 17 år tibage for at finde den sidste – og eneste – pokalfinale SIF har været med i, sagde Peter Sørensen videre.

Han fandt, at kampen fik den rigtige vinder efter en god 1. halvleg og lige så god indledning på 2. halvleg af SIF – men så var det, at det blev noget nervøst i den sidste del af kampen.

Og nu står SIF så overfor to playoff-kampe mod Lyngby, hvorimellem der er en pokalfinale i Parken.

– Jeg tænker at det er fint at have noget godt i vente. Gode oplevelser er jo på mange måder det, fodbold handler om. Man skal huske at gribe chancen, når man får en mulighed for at få en oplevelse som den, der venter os i Parken, sagde SIF-manageren.

Be the first to comment

Leave a Reply