Mange indbrud i biler i vores område

For ikke så længe siden blev en udenlandsk tyvebande fanget i vores område, efter at de havde hærget et par politikredse med tyverier af airbags og navigations/infocenter-anlæg fra biler.

Nu er problemet blusset op igen, og noget tyder på at en ny bande af profesionelle airbagtyve er på spil i området.

Der er kommet anmeldelse om tyveri af airbags og navigationsanlæg fra en BMW, der mellem fredag klokken 23 og lørdag klokken 06 holdt parkeret på Ørnsøvej i Sydbyen.

Samme historie gør sig gældende ved et indbrud i en BMW på Buskelundtoften i Hvinningdal, hvor bilens navigationsanlæg er stjålet. Bilen holdt i perioden fra fredag klokken 21 til lørdag klokken 0745 parkeret i ejerens carport på adressen. Tyven er kommet ind ved at knuse en siderude.

En anden BMW på samme vej blev mellem klokken 02 natten til lørdag og 14.15 lørdag eftermiddag udsat for indbrud. En rude blev knust i bagdøren, og tyven har stjålet et special-rat og et infocenter inklusive elektronisk styreboks. Desuden er bilen strippet for airbags.

Politiet er overbevist om at der en sammenhæng mellem disse tyverier.

En personbil der holdt parkeret på Gran Allé har torsdag aften fået knust en siderude, og en tyv har stjålet en rygsæk indeholdende blandt andet en Lenovo bærbar computer og et sæt Apple høretelefoner med mikrofon. Sammen med nogle personlige effekter vurderes det hele at have en værdi af cirka 9000 kroner.

Hærværk på biler

Politiet har også fået et par anmeldelser om hærværk på biler i Silkeborg i denne weekend. En personbil, der holdt parkeret på Skolegade, har i tidsrummet mellem fredag klokken 08 og 13.30 fået skåret dækkene op på højre forhjul og venstre baghjul. Hærværket er formentlig udført med en kniv.

En bil parkeret i Bios Gård blev mellem fredag aften og tidligt lørdag morgen udsat for hærværk. Bilen holdt parkeret fra fredag aften klokken 21 til lørdag morgen klokken 05. I den periode har nogen lavet buler i kofanger og sidespejl med slag eller spark.

For ikke så længe siden blev en udenlandsk tyvebande fanget i vores område, efter at de havde hærget et par politikredse med tyverier af airbags og navigations/infocenter-anlæg fra biler.

Nu er problemet blusset op igen, og noget tyder på at en ny bande af profesionelle airbagtyve er på spil i området.

Der er kommet anmeldelse om tyveri af airbags og navigationsanlæg fra en BMW, der mellem fredag klokken 23 og lørdag klokken 06 holdt parkeret på Ørnsøvej i Sydbyen.

Samme historie gør sig gældende ved et indbrud i en BMW på Buskelundtoften i Hvinningdal, hvor bilens navigationsanlæg er stjålet. Bilen holdt i perioden fra fredag klokken 21 til lørdag klokken 0745 parkeret i ejerens carport på adressen. Tyven er kommet ind ved at knuse en siderude.

En anden BMW på samme vej blev mellem klokken 02 natten til lørdag og 14.15 lørdag eftermiddag udsat for indbrud. En rude blev knust i bagdøren, og tyven har stjålet et special-rat og et infocenter inklusive elektronisk styreboks. Desuden er bilen strippet for airbags.

Politiet er overbevist om at der en sammenhæng mellem disse tyverier.

En personbil der holdt parkeret på Gran Allé har torsdag aften fået knust en siderude, og en tyv har stjålet en rygsæk indeholdende blandt andet en Lenovo bærbar computer og et sæt Apple høretelefoner med mikrofon. Sammen med nogle personlige effekter vurderes det hele at have en værdi af cirka 9000 kroner.

Hærværk på biler

Politiet har også fået et par anmeldelser om hærværk på biler i Silkeborg i denne weekend. En personbil, der holdt parkeret på Skolegade, har i tidsrummet mellem fredag klokken 08 og 13.30 fået skåret dækkene op på højre forhjul og venstre baghjul. Hærværket er formentlig udført med en kniv.

En bil parkeret i Bios Gård blev mellem fredag aften og tidligt lørdag morgen udsat for hærværk. Bilen holdt parkeret fra fredag aften klokken 21 til lørdag morgen klokken 05. I den periode har nogen lavet buler i kofanger og sidespejl med slag eller spark.

Be the first to comment

Leave a Reply