Indbrud i Bryrup, Ans, Nørrevænget og Reginsvej

Weekendens liste af anmeldte indbrud præges af en mindre indbrudsbølge i Bryrup, hvor tre villaer er blevet ramt.

Mellem fredag klokken 16 og 20.30 har ukendte gerningsmænd brudt døren til en terrasse op, og været inde i hele huset. Umiddelbart er der intet stjålet.

På Byvej i Bryrup er det gået ud over to huse, og begge steder er der igen tilsyneladende ikke stjålet noget. Men tyven har været inde begge steder og rodet rundt. På den ene adresse brød man igennem terrassedøren, og på den anden gennem køkkenvinduet.
Begge indbrud er sket før klokken 20.40 fredag aften.

Politiet har afsøgt området og spurgt naboer om de har observeret noget udsædvanligt, og i den forbindelse vil politiet gerne i kontakt med to hætteklædte unge mænd, der er set køre rundt i området i en ældre, mørk Mercedes stationcar.

På Reginsvej i Hvinningdal har det også været indbrud i en boligt. Det er sket mellem klokken 07 fredag morgen og klokken 08 lørdag morgen. En rude er aflistet, og tyven har været inde. Heller ikke her er der tilsyneladende stjålet noget.

Alarmen gik klokken 01.02 natten mellem lørdag og søndag i byggemarkedet på Nørrevænget, hvor ukendte gerningsmænd første klippede hul i hegnet omkring bygningerne, og derefter brød igennem skydedørene. Der er forsvundet en del elværktøj fra butikken, men der er endnu ikke overblik over hvor meget. Men det står fast at hullet i hegnet ikke var så stort, at tyvene havde en bil med ind, så udbyttet vurderes at blive begrænset.

Søndag aften klokken 21.20 opdagede beboerne i en bolig på Søgade i Ans at der havde været indbrud. Tyven har været rundt i hele huset, og der er stjålet smykker – herunder et guldarmbånd og -halskæde. Indbruddet er sket mellem fredag klokken 16 og søndag klokken 21.20.

Weekendens liste af anmeldte indbrud præges af en mindre indbrudsbølge i Bryrup, hvor tre villaer er blevet ramt.

Mellem fredag klokken 16 og 20.30 har ukendte gerningsmænd brudt døren til en terrasse op, og været inde i hele huset. Umiddelbart er der intet stjålet.

På Byvej i Bryrup er det gået ud over to huse, og begge steder er der igen tilsyneladende ikke stjålet noget. Men tyven har været inde begge steder og rodet rundt. På den ene adresse brød man igennem terrassedøren, og på den anden gennem køkkenvinduet.
Begge indbrud er sket før klokken 20.40 fredag aften.

Politiet har afsøgt området og spurgt naboer om de har observeret noget udsædvanligt, og i den forbindelse vil politiet gerne i kontakt med to hætteklædte unge mænd, der er set køre rundt i området i en ældre, mørk Mercedes stationcar.

På Reginsvej i Hvinningdal har det også været indbrud i en boligt. Det er sket mellem klokken 07 fredag morgen og klokken 08 lørdag morgen. En rude er aflistet, og tyven har været inde. Heller ikke her er der tilsyneladende stjålet noget.

Alarmen gik klokken 01.02 natten mellem lørdag og søndag i byggemarkedet på Nørrevænget, hvor ukendte gerningsmænd første klippede hul i hegnet omkring bygningerne, og derefter brød igennem skydedørene. Der er forsvundet en del elværktøj fra butikken, men der er endnu ikke overblik over hvor meget. Men det står fast at hullet i hegnet ikke var så stort, at tyvene havde en bil med ind, så udbyttet vurderes at blive begrænset.

Søndag aften klokken 21.20 opdagede beboerne i en bolig på Søgade i Ans at der havde været indbrud. Tyven har været rundt i hele huset, og der er stjålet smykker – herunder et guldarmbånd og -halskæde. Indbruddet er sket mellem fredag klokken 16 og søndag klokken 21.20.

Be the first to comment

Leave a Reply