Tre indbrud i Silkeborg-området

Silkeborg Politi har fået tre anmeldelser om indbrud og tyveri det sidste døgns tid.

I går var der dog kun tale om indbrudsforsøg, da tyveknægte måtte opgive at bryde ind på Silkeborg Stigefabrik på Adidasvej i Knudlund. I tidsrummet mellem mandag klokken 15 og tirsdag klokken 09 har tyvene brudt ind gennem vinduet til et undervisningslokale i en pavillon, men er ikke kommet videre ind i virksomheden. Der er intet stjålet.

Naboen mener at have bemærket en sort Reanualt køre ind på en landejendom på Resdal Bakke i går mellem klokken 10 og 10.30, hvor boligen blev udsat for indbrud. Et soveværelsesvindue er brudt op, og tyven har stjlet smykker, blandt andet et Georg Jensen armbånd, samt et mindre kontantbeløb.

I går fik politiet også anmeldelse om et indbrud begået i en bil, der mellem tirsdag aften klokken 23 og onsdag klokken 18 holdt parkeret på Vesterlund i Virklund. Bilen er en Kia Picanto, og nogen har knust bagruden og stjålet et Nicon kamera til en værdi af 2.500 kroner.

Ved du noget, så ring til politiet på 114.

Silkeborg Politi har fået tre anmeldelser om indbrud og tyveri det sidste døgns tid.

I går var der dog kun tale om indbrudsforsøg, da tyveknægte måtte opgive at bryde ind på Silkeborg Stigefabrik på Adidasvej i Knudlund. I tidsrummet mellem mandag klokken 15 og tirsdag klokken 09 har tyvene brudt ind gennem vinduet til et undervisningslokale i en pavillon, men er ikke kommet videre ind i virksomheden. Der er intet stjålet.

Naboen mener at have bemærket en sort Reanualt køre ind på en landejendom på Resdal Bakke i går mellem klokken 10 og 10.30, hvor boligen blev udsat for indbrud. Et soveværelsesvindue er brudt op, og tyven har stjlet smykker, blandt andet et Georg Jensen armbånd, samt et mindre kontantbeløb.

I går fik politiet også anmeldelse om et indbrud begået i en bil, der mellem tirsdag aften klokken 23 og onsdag klokken 18 holdt parkeret på Vesterlund i Virklund. Bilen er en Kia Picanto, og nogen har knust bagruden og stjålet et Nicon kamera til en værdi af 2.500 kroner.

Ved du noget, så ring til politiet på 114.

Be the first to comment

Leave a Reply