15-årig kørt ned bagfra, bilisten kørte bare videre

En 15-årig dreng fra Kragelund blev i går morges kørt ned på sin cykel i skovområdet på Kongshedevej mellem Funder og Kragelund. Drengen brækkede knæet, men bilisten kørte videre efter uheldet uden at standse.

Nu leder politiet efter den bilist der i en grå hatchback klokken 08.30 kørte i retning mod Funder på Kongshedevej.

– Uheldet er sket på et tidspunkt, hvor en meget blændende, lavstående sol uden tvivl har forstyrret bilistens udsyn, og vedkommende kan simpelthen have overset cyklisten og ikke bemærket uheldet, siger politiassistent Flemming Just fra Silkeborg Politi. Han beder vedkommende om at henvende sig til politiet.

Den 15-årige blev ramt bagfra, og blev væltet til højre ned i rabatten. Her slog han sig voldsomt, og det blev senere opdaget at der er opstået et brud omkring knæet.

En 15-årig dreng fra Kragelund blev i går morges kørt ned på sin cykel i skovområdet på Kongshedevej mellem Funder og Kragelund. Drengen brækkede knæet, men bilisten kørte videre efter uheldet uden at standse.

Nu leder politiet efter den bilist der i en grå hatchback klokken 08.30 kørte i retning mod Funder på Kongshedevej.

– Uheldet er sket på et tidspunkt, hvor en meget blændende, lavstående sol uden tvivl har forstyrret bilistens udsyn, og vedkommende kan simpelthen have overset cyklisten og ikke bemærket uheldet, siger politiassistent Flemming Just fra Silkeborg Politi. Han beder vedkommende om at henvende sig til politiet.

Den 15-årige blev ramt bagfra, og blev væltet til højre ned i rabatten. Her slog han sig voldsomt, og det blev senere opdaget at der er opstået et brud omkring knæet.

Be the first to comment

Leave a Reply