Varetægtsfængslet for omfattende tyverier fra biler

To litauiske statsborgere blev i går varetægtsfængslet sigtet for omfattende tyverier fra biler i det midt- og østjyske.

De to mænd, som er henholdvis 23 og 29 år gamle, blev lørdag anholdt i et feriehus nær Silkeborg, ifølge TV2 Østjylland efter at politiets efterforsning i sagen havde ledt dem til de formodede tyves gemmested.

Politiet fandt flere sække med tyvekoster i området, primært airbags og infosystemer til personbiler.

De to litauere er blevet varetægtsfængslet indtil foreløbig den 13. april. I mellemtiden skal politiet danne sig et klarere overblik over hvor og hvor mange indbrud i biler de to formodes at have begået.

To litauiske statsborgere blev i går varetægtsfængslet sigtet for omfattende tyverier fra biler i det midt- og østjyske.

De to mænd, som er henholdvis 23 og 29 år gamle, blev lørdag anholdt i et feriehus nær Silkeborg, ifølge TV2 Østjylland efter at politiets efterforsning i sagen havde ledt dem til de formodede tyves gemmested.

Politiet fandt flere sække med tyvekoster i området, primært airbags og infosystemer til personbiler.

De to litauere er blevet varetægtsfængslet indtil foreløbig den 13. april. I mellemtiden skal politiet danne sig et klarere overblik over hvor og hvor mange indbrud i biler de to formodes at have begået.

Be the first to comment

Leave a Reply