Indbrud i Voel, Kjellerup, Øster Bording, Hjejlevej, Jacob Paludans Vej, Dalsvinget og Bryndumsvej

Indbrud

Vanen tro har politiet over weekenden fået adskillige anmeldelser om indbrud i villaer og lejligheder i vores område.

Fredag morgen fik man to anmeldelser om indbrud begået på Thyrasvej i Voel. I begge tilfælde er et vindue blevet aflistet og tyven har været rundt i huset. I det ene tilfælde er der endnu ikke overblik over, om der er stjålet noget. I den anden bolig er der intet stjålet.

Kort før klokken 09 fredag morgen fik politiet anmeldelse om indbru begået i en lejlighed på Hjejlevej. Hoveddøren er opbrudt, og der er stjålet nøglerne til beboerens Ford Ka og 2800 kroner i kontanter. Bilen er ikke blevet stjålet.

Kort efter klokken 20 fredag aften fik politiet anmeldelse om indbrud begået i en villa på Klosterhaven i Kjellerup. Tyven har opbrudt et vindue, været rundt i hele huset og stjålet smykker, en bærbar computer, to Andersons Akvavit – og fire tuber tandpasta.

I løbet af fredag aften har en tyv brudt ind i en villa på Jacob Paludans Vej i Balle. En rude til en bagdør er aflistet, og tyven har været rundt. Der er stjålet guldsmykker i form af halskæder og armbånd samt andre smykker. Desuden er der stjålet forskellig valuta.

Indbrudsbølgen er igen gået ud over villaer på Dalsvinget i det sydlige Balle. På den ene adresse blev en terrassedør opbrudt og tyven var rundt i hele huset. Man har ikke helt overblik over hvad der er stjålet, men der mangler i hvert fald en Kay Bojesen abe. I den anden villa er terrassedøren ligeledes brudt op, og her er der heller ikke overblik over hvad der er stjålet.

Søndag aften fik politiet anmeldelse om indbrud i Øster Bording Forsamlingshus. Der er knust en rude, men der er ikke stjålet noget.

Mellem klokken 14 og 19.45 har nogen forsøgt at begå indbrud i en lejlighed på Bryndumsvej i Sydbyen. Det er ikke lykkedes for tyven at komme ind, men man kan se forsøg på at opbryde både indgangsdøren og et vindue.

 

Vanen tro har politiet over weekenden fået adskillige anmeldelser om indbrud i villaer og lejligheder i vores område.

Fredag morgen fik man to anmeldelser om indbrud begået på Thyrasvej i Voel. I begge tilfælde er et vindue blevet aflistet og tyven har været rundt i huset. I det ene tilfælde er der endnu ikke overblik over, om der er stjålet noget. I den anden bolig er der intet stjålet.

Kort før klokken 09 fredag morgen fik politiet anmeldelse om indbru begået i en lejlighed på Hjejlevej. Hoveddøren er opbrudt, og der er stjålet nøglerne til beboerens Ford Ka og 2800 kroner i kontanter. Bilen er ikke blevet stjålet.

Kort efter klokken 20 fredag aften fik politiet anmeldelse om indbrud begået i en villa på Klosterhaven i Kjellerup. Tyven har opbrudt et vindue, været rundt i hele huset og stjålet smykker, en bærbar computer, to Andersons Akvavit – og fire tuber tandpasta.

I løbet af fredag aften har en tyv brudt ind i en villa på Jacob Paludans Vej i Balle. En rude til en bagdør er aflistet, og tyven har været rundt. Der er stjålet guldsmykker i form af halskæder og armbånd samt andre smykker. Desuden er der stjålet forskellig valuta.

Indbrudsbølgen er igen gået ud over villaer på Dalsvinget i det sydlige Balle. På den ene adresse blev en terrassedør opbrudt og tyven var rundt i hele huset. Man har ikke helt overblik over hvad der er stjålet, men der mangler i hvert fald en Kay Bojesen abe. I den anden villa er terrassedøren ligeledes brudt op, og her er der heller ikke overblik over hvad der er stjålet.

Søndag aften fik politiet anmeldelse om indbrud i Øster Bording Forsamlingshus. Der er knust en rude, men der er ikke stjålet noget.

Mellem klokken 14 og 19.45 har nogen forsøgt at begå indbrud i en lejlighed på Bryndumsvej i Sydbyen. Det er ikke lykkedes for tyven at komme ind, men man kan se forsøg på at opbryde både indgangsdøren og et vindue.

 

Be the first to comment

Leave a Reply