Fem sigtet for at have stoffer

Fem personer er over weekenden blevet sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Tre unge mænd på henholdsvis 25, 18 og 17 år blev ved totiden natten til lørdag standset i bil på Aarhusvej. Politiet valgte at ransage bilen, men fandt ikke umiddelbart noget. Det gjorde de imidlertid på jorden på det sted, hvor de tre unge stod og ventede. En eller flere af dem havde smidt otte pølsemansposer med samlet 40 gram hash på jorden. De bliver sigtet samlet for besiddelse af stoffer – og en af de tre får oven i hatten en bøde for at råbe ukvemsord efter politipatruljen.

Senere samme nat blev en person visiteret på en restaurtion i Hostrupgade, og vedkommende blev fundet i besiddelse af 0,1 gram kokain. Foruden sigtelsen for besiddelse af stoffer, får han et to-årigt forbud mod at komme på stedet. Der er tale om en 23-årig mand med ukendt adresse.

Et døgns tid senere, altså natten til søndag, blev en 21-årig mand fra Viborg sigtet efter loven om euforiserende stoffer. Han blev visiteret, og politiet fandt 0,89 gram hash og en joint på ham.

Fem personer er over weekenden blevet sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Tre unge mænd på henholdsvis 25, 18 og 17 år blev ved totiden natten til lørdag standset i bil på Aarhusvej. Politiet valgte at ransage bilen, men fandt ikke umiddelbart noget. Det gjorde de imidlertid på jorden på det sted, hvor de tre unge stod og ventede. En eller flere af dem havde smidt otte pølsemansposer med samlet 40 gram hash på jorden. De bliver sigtet samlet for besiddelse af stoffer – og en af de tre får oven i hatten en bøde for at råbe ukvemsord efter politipatruljen.

Senere samme nat blev en person visiteret på en restaurtion i Hostrupgade, og vedkommende blev fundet i besiddelse af 0,1 gram kokain. Foruden sigtelsen for besiddelse af stoffer, får han et to-årigt forbud mod at komme på stedet. Der er tale om en 23-årig mand med ukendt adresse.

Et døgns tid senere, altså natten til søndag, blev en 21-årig mand fra Viborg sigtet efter loven om euforiserende stoffer. Han blev visiteret, og politiet fandt 0,89 gram hash og en joint på ham.

Be the first to comment

Leave a Reply