Indbrud på Hjejlevej, Thorsø Skovvej, Bryndumsvej, Rudbølvej og Bergensvej

Indbrudstyvene må efterhånden bekymre sig om, om de støder ind i andre indbrudstyve når de går rundt og bryder døre og vinduer op i byen. I det forløbne døgn har politiet fået hele syv anmeldelser om indbrud i villaer og lejligheder.

På Hjejlevej i Sorring blev der mellem onsdag og torsdag begået indbrud gennem hoveddøren. Gardinerne blev trukket ned i et kontor, og tyven har gennemrodet hele huset. Der er endnu ikke helt overblik over, hvad der er stjålet, men der mangler i hvert fald tretårnet sølvtøj og noget Royal Copenhagen.

På Thorsø Skovvej i Virklund blev indbruddet begået mellem klokken 22 onsdag aften og 15.30 i går torsdag. Tyven må være blevet forstyrret, for vedkommende har kun været i badeværelset, og de forskellige effekter vedkommende ville stjæle, lå uden for badeværelsesvinduet.

På Bryndumsvej i sydbyen er begået indbrud i to lejligheder i samme kompleks. Begge indbrud er sket mellem klokken 18 og 20 torsdag aften. Hoveddøren er blevet opbrudt med et 15mm værktøj, og derefter er døren til lejlighederne i stuen og på første sal blevet opbrudt. I den ene lejlighed er der stjålet forskellige smykker og en ældre bærbar computer. Nøglerne til beboerens Hyundai er også stjålet. I den anden lejlighed er der forsvundet tre flasker spiritus.

Ved et indbrud i en villa på Rudbølvej i Hvinningdal er tyven kommet ind ved at opbryde et vindue med et koben. Tyven har været i hele huset, men der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

To sten blev smidt igennem vinduet til soveværelset i en villa på Bergensvej i Gødvad, og tyven har været inde i hele huset og åbnet skuffer og skabe. Der er endnu ikke overblik over hvad der er stjålet.

På Hjejlevej blev det sent i aftes opdaget, at der har været ubudne gæster i en førstesalslejlighed. Tyven er kommet ind via hoveddøren, og har været rundt i hele boligen, der er gennemrodet. Endnu ikke overblik over hvad der er stjålet.

Fungerende politikommissær Lis Borup fra Silkeborg Politi siger at bølgen af indbrud det sidste døgns tid er bemærkelsesværdig, men at der ikke er noget der tyder på at det er samme gruppe af gerningsmænd, som er slået til alle steder.

Har du set eller hørt noget i forbindelse med disse indbrud, så ring til politiet og fortæl om det på 114.

 

Indbrudstyvene må efterhånden bekymre sig om, om de støder ind i andre indbrudstyve når de går rundt og bryder døre og vinduer op i byen. I det forløbne døgn har politiet fået hele syv anmeldelser om indbrud i villaer og lejligheder.

På Hjejlevej i Sorring blev der mellem onsdag og torsdag begået indbrud gennem hoveddøren. Gardinerne blev trukket ned i et kontor, og tyven har gennemrodet hele huset. Der er endnu ikke helt overblik over, hvad der er stjålet, men der mangler i hvert fald tretårnet sølvtøj og noget Royal Copenhagen.

På Thorsø Skovvej i Virklund blev indbruddet begået mellem klokken 22 onsdag aften og 15.30 i går torsdag. Tyven må være blevet forstyrret, for vedkommende har kun været i badeværelset, og de forskellige effekter vedkommende ville stjæle, lå uden for badeværelsesvinduet.

På Bryndumsvej i sydbyen er begået indbrud i to lejligheder i samme kompleks. Begge indbrud er sket mellem klokken 18 og 20 torsdag aften. Hoveddøren er blevet opbrudt med et 15mm værktøj, og derefter er døren til lejlighederne i stuen og på første sal blevet opbrudt. I den ene lejlighed er der stjålet forskellige smykker og en ældre bærbar computer. Nøglerne til beboerens Hyundai er også stjålet. I den anden lejlighed er der forsvundet tre flasker spiritus.

Ved et indbrud i en villa på Rudbølvej i Hvinningdal er tyven kommet ind ved at opbryde et vindue med et koben. Tyven har været i hele huset, men der er endnu ikke overblik over, hvad der er stjålet.

To sten blev smidt igennem vinduet til soveværelset i en villa på Bergensvej i Gødvad, og tyven har været inde i hele huset og åbnet skuffer og skabe. Der er endnu ikke overblik over hvad der er stjålet.

På Hjejlevej blev det sent i aftes opdaget, at der har været ubudne gæster i en førstesalslejlighed. Tyven er kommet ind via hoveddøren, og har været rundt i hele boligen, der er gennemrodet. Endnu ikke overblik over hvad der er stjålet.

Fungerende politikommissær Lis Borup fra Silkeborg Politi siger at bølgen af indbrud det sidste døgns tid er bemærkelsesværdig, men at der ikke er noget der tyder på at det er samme gruppe af gerningsmænd, som er slået til alle steder.

Har du set eller hørt noget i forbindelse med disse indbrud, så ring til politiet og fortæl om det på 114.

 

Be the first to comment

Leave a Reply