Tre mænd forsøgte tyveri mod 90-årig

Et årvågent vidne var i går medvirkende til, at en tyvebande måtte fordufte fra Kvickly på Søtorvet uden at få held til deres forbrydelse.

Vidnet, som er en 61-årig kvinde der arbejder på det nye apotek i bygningen, bemærkede sidst på formiddagen tre mænd, der tydeligvis forsøgte at stjæle fra en ældre dame, der af politiet anslås til at være omkring 90 år gammel.

Hun så at en af tyvene stødte ind i den ældre dame, og stak en hånd i hendes jakkelomme. Hun ringede derfor til politiet og holdt øje med de tre, da fortsat gik efter den ældre dame.

Da vidnet henvendte sig til den ældre dame og fortalte at de tre mænd fulgte efter hende, fortalte damen at hun godt vidste det, for hun havde selv bemærket at en af dem havde forsøgt at stjæle noget fra hendes jakkelomme.

Efterfølgende forsvandt de tre mænd, der alle var østeupæisk udseende.

Vidnet kan kun mere nøjagtigt beskrive to af tyvene: De er begge omkring 50 år gamle, brune i huden og med kort, brunt hår. Den ene er cirka 170 cm høj og var iført en mørk, kort dynejakke og en grå mønstret tophue. Den anden er lidt højrere, omkring 180 cm høj, beskrives som pæn og nydelig og iført gråligt tøj.

Hvis du ser de pågældende, bedes du henvende dig til politiet på 114.

Et årvågent vidne var i går medvirkende til, at en tyvebande måtte fordufte fra Kvickly på Søtorvet uden at få held til deres forbrydelse.

Vidnet, som er en 61-årig kvinde der arbejder på det nye apotek i bygningen, bemærkede sidst på formiddagen tre mænd, der tydeligvis forsøgte at stjæle fra en ældre dame, der af politiet anslås til at være omkring 90 år gammel.

Hun så at en af tyvene stødte ind i den ældre dame, og stak en hånd i hendes jakkelomme. Hun ringede derfor til politiet og holdt øje med de tre, da fortsat gik efter den ældre dame.

Da vidnet henvendte sig til den ældre dame og fortalte at de tre mænd fulgte efter hende, fortalte damen at hun godt vidste det, for hun havde selv bemærket at en af dem havde forsøgt at stjæle noget fra hendes jakkelomme.

Efterfølgende forsvandt de tre mænd, der alle var østeupæisk udseende.

Vidnet kan kun mere nøjagtigt beskrive to af tyvene: De er begge omkring 50 år gamle, brune i huden og med kort, brunt hår. Den ene er cirka 170 cm høj og var iført en mørk, kort dynejakke og en grå mønstret tophue. Den anden er lidt højrere, omkring 180 cm høj, beskrives som pæn og nydelig og iført gråligt tøj.

Hvis du ser de pågældende, bedes du henvende dig til politiet på 114.

Be the first to comment

Leave a Reply