Påskepynten stjålet fra familie i Ans

Det bliver en kedelig påske for en familie i Ans, for en tyv er mellem mandag og i går rendt med kassen med påskepynt. Samtidig forsvandt andre værdier for omkring 12.000 kroner.

Tyveriet er sket fra et ulåst skur på Søndermarkstoften i Ans. Foruden kassen med påskepynt er der forsvundet syv andre Harald Nyborg flyttekasser indeholdende julepynt, sommertøj og sko. Desuden er der sjålet en blå højtryksrenser fra Harald Nyborg.

Tyveri fra personbil på Vestergade

Mellem tirsdag klokken 17.50 og i går aftes klokken 19.25 er der begået indbrud i en sort Opel, der holdt parkeret på Vestergade ud for nummer 76. Højre siderude er knust, og der er stjålet blandt andet en Samsung S8 mobiltelefon, der lå på forsædet under en jakke. Der er også stjålet bluetooth højttalere, en pung med kort og kontanter, og en sportstaske indeholdende blandt andet en sort jakke fra Wrangler, sko, jeans, undertøj, deo og sæbe.

Ved du noget, så ring 114.

Det bliver en kedelig påske for en familie i Ans, for en tyv er mellem mandag og i går rendt med kassen med påskepynt. Samtidig forsvandt andre værdier for omkring 12.000 kroner.

Tyveriet er sket fra et ulåst skur på Søndermarkstoften i Ans. Foruden kassen med påskepynt er der forsvundet syv andre Harald Nyborg flyttekasser indeholdende julepynt, sommertøj og sko. Desuden er der sjålet en blå højtryksrenser fra Harald Nyborg.

Tyveri fra personbil på Vestergade

Mellem tirsdag klokken 17.50 og i går aftes klokken 19.25 er der begået indbrud i en sort Opel, der holdt parkeret på Vestergade ud for nummer 76. Højre siderude er knust, og der er stjålet blandt andet en Samsung S8 mobiltelefon, der lå på forsædet under en jakke. Der er også stjålet bluetooth højttalere, en pung med kort og kontanter, og en sportstaske indeholdende blandt andet en sort jakke fra Wrangler, sko, jeans, undertøj, deo og sæbe.

Ved du noget, så ring 114.

Be the first to comment

Leave a Reply