Indbrud i Resenbro og tyveri på Borgervænget

I går fik politiet et par henvendelser fra folk, der i løbet af weekenden har været ude for indbrud eller tyveri.

I tidsrummet mellem fredag klokken 13.15 og tidlig mandag morgen klokken 05.45 har nogen skaffet sig adgang til et nybygget prøvehus på Dybdalsvej i Resenbro. Man har skaffet sig adgang ved at bryde hoveddøren op, formentlig med en skruetrækker, og har været inde og rode rundt. Der er ifølge politiet stjålet en blå kompressor der er mærket med ”KBH”, og en slangetromle.

Fra en adresse på Borgervænget i Silkeborg er der søndag mellem klokken 10 og 12.10 stjålet en havegrill fra en overdækket terrasse. Tyven har også stjålet en 11 kilos gasflaske – det hele har en værdi af cirka 2100 kroner.

Ved du noget, så ring til politiets vagtcentral på 114.

I går fik politiet et par henvendelser fra folk, der i løbet af weekenden har været ude for indbrud eller tyveri.

I tidsrummet mellem fredag klokken 13.15 og tidlig mandag morgen klokken 05.45 har nogen skaffet sig adgang til et nybygget prøvehus på Dybdalsvej i Resenbro. Man har skaffet sig adgang ved at bryde hoveddøren op, formentlig med en skruetrækker, og har været inde og rode rundt. Der er ifølge politiet stjålet en blå kompressor der er mærket med ”KBH”, og en slangetromle.

Fra en adresse på Borgervænget i Silkeborg er der søndag mellem klokken 10 og 12.10 stjålet en havegrill fra en overdækket terrasse. Tyven har også stjålet en 11 kilos gasflaske – det hele har en værdi af cirka 2100 kroner.

Ved du noget, så ring til politiets vagtcentral på 114.

Be the first to comment

Leave a Reply