Mange indbrud i vores område

Indbrud

Listen over indbrud og tyverier i vores område er lang, og der har været et par spektakulære indbrud hvor store værdier er blevet stjålet.

Fra en varebil, der mellem torsdag og fredag morgen holdt parkeret på Sepstrupvej ved Them, er der stjålet for omkring 22.000 kroner motorsave. Der er tale om fire motorsave af mærket Stihl og 1 motorsav af mærket Echo.

Lørdag morgen blev det opdaget, at der i løbet af natten havde været indbrud i forbindelse med noget ombygning/renovering på Solsorvej. Mellem klokken 18 fredag og lørdag morgen klokken 06.30 er en dør til en opgang brudt op, og derefter en dør til et kælderrum. Rummet indeholdt en hel del håndværktøj, som nu er forsvundet. Man anslår værdien af det stjålne til omkring 150.000 kroner.

Natten til lørdag blev det opdaget at en ruden til terrassedøren til en bolig på Ege Allé var blevet knust med en sten, og at der efterfølgende har været tyveknægte i huset. Der er stjålet to Børge Mogensen ”spanske stole”, en loftslampe, en standerlampe og en bordlampe designet af PH.

På Asger Jorns Vej var der indbrud mellem fredag den 23. marts og lørdag morgen klokken 09. Et vindue blev opbrudt og tyven har været rundt i hele huset og åbnet skuffer og skabe, og smidt indholde ud på gulvet. Der er stjåelt en Apple Ipad og et endnu ikke opgjort antalt smykker.

Der er kommet tre anmeldelser om indbrud på Dalsvinget i Balle. Alle er begået i tidsrummet mellem lørdag middag og sent lørdag aften.
I den ene bolig er en terrassedør opbrudt, og tyven har været rundt i huset og stjålet et lille beløb i kontanter.
Ved et andet indbrud på vejen er der opbrudt et vindue, og tyven har stjålet en pung med omkring 10.000 kroner i kontanter, smykker og Kay Bojesen træabe.
Den tredje villa fik ligeledes opbrudt terrassedøren, tyven har været rundt, og der er stjålet sølvtøj og en Samsung mobil.

Der er natten mellem lørdag og søndag forsøgt indbrud i en virksomhed på Eksportvej i Them. Et hegn blev klippet op, og man forsøgte derefter at bryde igennem indgangspartiet, dog uden held. Der gik en alarm, og politiet kan se at to personer har efterladt fodspor i sneen.

Ved et indbrud i en garage på Banbjergvej ved Løgager syd for Funder, er der stjålet to cykler til en værdi af samlet omkring 100.000 kroner. Et vindue er blevet opbrudt til et værksted/garage.

Mellem onsdag og søndag klokken 19.15 er der knust en rude i en villa på Margrethesvej i Voel, en tyv er kommet ind og har været rundt i hele huset, men der er ikke umiddelbart stjålet noget.

Listen over indbrud og tyverier i vores område er lang, og der har været et par spektakulære indbrud hvor store værdier er blevet stjålet.

Fra en varebil, der mellem torsdag og fredag morgen holdt parkeret på Sepstrupvej ved Them, er der stjålet for omkring 22.000 kroner motorsave. Der er tale om fire motorsave af mærket Stihl og 1 motorsav af mærket Echo.

Lørdag morgen blev det opdaget, at der i løbet af natten havde været indbrud i forbindelse med noget ombygning/renovering på Solsorvej. Mellem klokken 18 fredag og lørdag morgen klokken 06.30 er en dør til en opgang brudt op, og derefter en dør til et kælderrum. Rummet indeholdt en hel del håndværktøj, som nu er forsvundet. Man anslår værdien af det stjålne til omkring 150.000 kroner.

Natten til lørdag blev det opdaget at en ruden til terrassedøren til en bolig på Ege Allé var blevet knust med en sten, og at der efterfølgende har været tyveknægte i huset. Der er stjålet to Børge Mogensen ”spanske stole”, en loftslampe, en standerlampe og en bordlampe designet af PH.

På Asger Jorns Vej var der indbrud mellem fredag den 23. marts og lørdag morgen klokken 09. Et vindue blev opbrudt og tyven har været rundt i hele huset og åbnet skuffer og skabe, og smidt indholde ud på gulvet. Der er stjåelt en Apple Ipad og et endnu ikke opgjort antalt smykker.

Der er kommet tre anmeldelser om indbrud på Dalsvinget i Balle. Alle er begået i tidsrummet mellem lørdag middag og sent lørdag aften.
I den ene bolig er en terrassedør opbrudt, og tyven har været rundt i huset og stjålet et lille beløb i kontanter.
Ved et andet indbrud på vejen er der opbrudt et vindue, og tyven har stjålet en pung med omkring 10.000 kroner i kontanter, smykker og Kay Bojesen træabe.
Den tredje villa fik ligeledes opbrudt terrassedøren, tyven har været rundt, og der er stjålet sølvtøj og en Samsung mobil.

Der er natten mellem lørdag og søndag forsøgt indbrud i en virksomhed på Eksportvej i Them. Et hegn blev klippet op, og man forsøgte derefter at bryde igennem indgangspartiet, dog uden held. Der gik en alarm, og politiet kan se at to personer har efterladt fodspor i sneen.

Ved et indbrud i en garage på Banbjergvej ved Løgager syd for Funder, er der stjålet to cykler til en værdi af samlet omkring 100.000 kroner. Et vindue er blevet opbrudt til et værksted/garage.

Mellem onsdag og søndag klokken 19.15 er der knust en rude i en villa på Margrethesvej i Voel, en tyv er kommet ind og har været rundt i hele huset, men der er ikke umiddelbart stjålet noget.

Be the first to comment

Leave a Reply