På en god dag havde vi fået point

Peter Sørensen ærgrede sig over nederlaget i Farum og over, at det røde kort og to efterfølgende diskutable dommerkendelser fik afgørende indflydelse på en indtil da fin SIF-kamp.

Peter Sørensen var egentlig ikke utilfreds med sit hold på trods af nederlaget på 3-1 torsdag aften til FC Nordsjælland i Farum. Faktisk roste han spillerne og holdet for at være velfungerende.

Men han var også ærgerlig. Vel nærmest forbitret over nederlaget. SIF har det traditionelt svært i Farum, men denne aften var der point i udsigt. 1-1 stod det efter 70 minutter, og kampen kunne tippe til begge sider.

Men så væltede tingene. Thomas Nørgaard blev udvist for at tage med hænder udenfor feltet efter at have lavet en fatal udsparksfejl. Linjevogteren dømte mål på det efterfølgende frispark, selv om det i høj grad kunne diskuteres, om bolden havde været inde, inden Dennis Flinta headede den væk. Og i slutminutterne blev Alex revet omkuld i feltet uden at få straffespark. Facit blev 3-1 i stedet for 1-1 – eller 2-2 – som det kunne være endt.

– På en god dag havde vi fået point. Holdet fortjener ros, for det var en lige kamp med mange chancer, som kunne være gået begge veje. Jeg ærgrer mig over udvisningen, og især ærgrer jeg mig over de to situationer efterfølgende, som var tvivlsomme, men blev udslagsgivende. Det lignede et straffespark (til Alex – red.) og tv-billederne afslører ikke, om bolden var inde eller ej (ved Flintas hovedstødsclearing – red.). Dommeren skal godt nok være sikker i sin sag, når han dømmer mål i den situation. Det har jeg svært ved at se, han kan være. Tv-billederne afslører, at det er næsten umuligt at vurdere, sagde Peter Sørensen efter kampen.

Peter Sørensen ærgrede sig over nederlaget i Farum og over, at det røde kort og to efterfølgende diskutable dommerkendelser fik afgørende indflydelse på en indtil da fin SIF-kamp.

Peter Sørensen var egentlig ikke utilfreds med sit hold på trods af nederlaget på 3-1 torsdag aften til FC Nordsjælland i Farum. Faktisk roste han spillerne og holdet for at være velfungerende.

Men han var også ærgerlig. Vel nærmest forbitret over nederlaget. SIF har det traditionelt svært i Farum, men denne aften var der point i udsigt. 1-1 stod det efter 70 minutter, og kampen kunne tippe til begge sider.

Men så væltede tingene. Thomas Nørgaard blev udvist for at tage med hænder udenfor feltet efter at have lavet en fatal udsparksfejl. Linjevogteren dømte mål på det efterfølgende frispark, selv om det i høj grad kunne diskuteres, om bolden havde været inde, inden Dennis Flinta headede den væk. Og i slutminutterne blev Alex revet omkuld i feltet uden at få straffespark. Facit blev 3-1 i stedet for 1-1 – eller 2-2 – som det kunne være endt.

– På en god dag havde vi fået point. Holdet fortjener ros, for det var en lige kamp med mange chancer, som kunne være gået begge veje. Jeg ærgrer mig over udvisningen, og især ærgrer jeg mig over de to situationer efterfølgende, som var tvivlsomme, men blev udslagsgivende. Det lignede et straffespark (til Alex – red.) og tv-billederne afslører ikke, om bolden var inde eller ej (ved Flintas hovedstødsclearing – red.). Dommeren skal godt nok være sikker i sin sag, når han dømmer mål i den situation. Det har jeg svært ved at se, han kan være. Tv-billederne afslører, at det er næsten umuligt at vurdere, sagde Peter Sørensen efter kampen.

Be the first to comment

Leave a Reply