Oplev Ferie for Alle på 2 minutter

Ferie for Alle 2018. Foto: MCH/Lars Møller

20 års jubilæumsudgaven af Ferie for Alle blev fredag morgen åbnet med en kærlighedshyldest til Spanien fra blandt andre Pilou Asbæk. Dermed er tre dage med feriedrømme og oplevelser for alle sat i gang i Herning.

Vi besøgte messen fredag og du kan her opleve den bare på 2 min.

Ferie for Alle 2018 foregår i MCH Messecenter Herning fra 23. til 25. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på 1.215 udstillere på fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf. Messen finder sted én gang om året og besøges af op mod 60.000 ferieglade danskere.

Ferie for Alle er åben fra klokken 10.00 til 18.00 fredag og lørdag. Søndag fra klokken 10.00 til 17.00. Læs mere på ferieforalle.dk.

Den officielle åbning af Ferie for Alle blev foretaget af (fra venstre) turistchef for Den Spanske Stats Turistbureau, Raúl Castro Cano, administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen og skuespiller og kulturambassadør for Mallorca og De Baleariske Øer, Pilou Asbæk. Med et vaskeægte “ACTION” blev messen klappet i gang ved brug af et klaptræ og fyrværkeri. Foto: MCH/Lars Møller.

20 års jubilæumsudgaven af Ferie for Alle blev fredag morgen åbnet med en kærlighedshyldest til Spanien fra blandt andre Pilou Asbæk. Dermed er tre dage med feriedrømme og oplevelser for alle sat i gang i Herning.

Vi besøgte messen fredag og du kan her opleve den bare på 2 min.

Ferie for Alle 2018 foregår i MCH Messecenter Herning fra 23. til 25. februar. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på 1.215 udstillere på fem områder: Udland, Danmark, Camping, Udeliv og Golf. Messen finder sted én gang om året og besøges af op mod 60.000 ferieglade danskere.

Ferie for Alle er åben fra klokken 10.00 til 18.00 fredag og lørdag. Søndag fra klokken 10.00 til 17.00. Læs mere på ferieforalle.dk.

Den officielle åbning af Ferie for Alle blev foretaget af (fra venstre) turistchef for Den Spanske Stats Turistbureau, Raúl Castro Cano, administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen og skuespiller og kulturambassadør for Mallorca og De Baleariske Øer, Pilou Asbæk. Med et vaskeægte “ACTION” blev messen klappet i gang ved brug af et klaptræ og fyrværkeri. Foto: MCH/Lars Møller.

Be the first to comment

Leave a Reply