Fandt en andens penge i pengeautomaten

En 30-årig mand gjorde i går aftes det helt rigtige, da han fandt nogle penge i en pengeautomat, som en anden havde glemt: Han afleverede dem til politiet.

Den 30-årige henvendte sig i går klokken 18.30 til politiet og fortalte, at han havde fundet nogle penge siddende i automaten, da han selv skulle hæve et beløb ved Sparekassen Kronjylland på Vestergade.

Politiet vil ikke umiddelbart fortælle hvor mange penge det handler om. – Det er for at undgå at alt for mange henvender sig og siger at pengene er deres, fortæller politikommissær Bent Riber Nielsen fra Silkeborg Politi.

Han beder ejeren om at henvende sig i banken, så skal han nok få sine penge igen.

Manden der fandt pengene er udenlandsk statsborger med adresse i Silkeborg.

En 30-årig mand gjorde i går aftes det helt rigtige, da han fandt nogle penge i en pengeautomat, som en anden havde glemt: Han afleverede dem til politiet.

Den 30-årige henvendte sig i går klokken 18.30 til politiet og fortalte, at han havde fundet nogle penge siddende i automaten, da han selv skulle hæve et beløb ved Sparekassen Kronjylland på Vestergade.

Politiet vil ikke umiddelbart fortælle hvor mange penge det handler om. – Det er for at undgå at alt for mange henvender sig og siger at pengene er deres, fortæller politikommissær Bent Riber Nielsen fra Silkeborg Politi.

Han beder ejeren om at henvende sig i banken, så skal han nok få sine penge igen.

Manden der fandt pengene er udenlandsk statsborger med adresse i Silkeborg.

Be the first to comment

Leave a Reply