Uddrag fra politirapporten

Foto: Rigspolitiet

Døgnets politirapport indeholder blandt andet anmeldelse om indbrud på Bergsøesvej, en mindre brand på Lupinvej og to bilister, som bliver sigtet for henholdsvis kørsel i frakendelsestiden, og lov om euforiserende stoffer.

Natten til i går torsdag blev der begået indbrud i en virksomhed på Bergsøesvej. Klokken 02.10 blev der knust en rude i porten med en Europalle, men det ser ikke ud som om, at tyven har været inde. Der er intet stjålet, så politiet regner med at tyven blev skræmt væk af alarmen.

Klokken 10.28 torsdag formiddag blev en 54-årig mand fra Spøttrup standset på Rodelundvej i Them. Det viste sig at manden var frakendt retten til at køre bil, så han sigtes for at køre i frakendelstiden. En 54-årig kvinde, der ejer bilen, bliver sigtet for at overlade sit køretøj til en person, som ikke har førerret.

En anmeldelse om brand i et kælderrum på Lupinvej blev indtelefoneret klokken 16.20 i går torsdag. Der var ild i en barnevogn, men anmelderen nåede at slukke branden inden Midtjysk Brand og Redning kom til stedet. Kun barnevognen led brandskade, men nu skal politiet prøve at finde ud af, hvem der har sat ild til.

En 32-årig mand bliver sigtet for at være i besiddelse af en enkelt joint, efter at han rutinemæssigt blev standset af en politipatrulje på Kejlstrupvej torsdag eftermiddag. Bilisten var ikke umiddelbart påvirket, men sigtes for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Døgnets politirapport indeholder blandt andet anmeldelse om indbrud på Bergsøesvej, en mindre brand på Lupinvej og to bilister, som bliver sigtet for henholdsvis kørsel i frakendelsestiden, og lov om euforiserende stoffer.

Natten til i går torsdag blev der begået indbrud i en virksomhed på Bergsøesvej. Klokken 02.10 blev der knust en rude i porten med en Europalle, men det ser ikke ud som om, at tyven har været inde. Der er intet stjålet, så politiet regner med at tyven blev skræmt væk af alarmen.

Klokken 10.28 torsdag formiddag blev en 54-årig mand fra Spøttrup standset på Rodelundvej i Them. Det viste sig at manden var frakendt retten til at køre bil, så han sigtes for at køre i frakendelstiden. En 54-årig kvinde, der ejer bilen, bliver sigtet for at overlade sit køretøj til en person, som ikke har førerret.

En anmeldelse om brand i et kælderrum på Lupinvej blev indtelefoneret klokken 16.20 i går torsdag. Der var ild i en barnevogn, men anmelderen nåede at slukke branden inden Midtjysk Brand og Redning kom til stedet. Kun barnevognen led brandskade, men nu skal politiet prøve at finde ud af, hvem der har sat ild til.

En 32-årig mand bliver sigtet for at være i besiddelse af en enkelt joint, efter at han rutinemæssigt blev standset af en politipatrulje på Kejlstrupvej torsdag eftermiddag. Bilisten var ikke umiddelbart påvirket, men sigtes for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Be the first to comment

Leave a Reply