Måltørstig Sloth: Skal til at score nogle mål igen

Casper Sloth viste gode takter i Silkeborg IFs 3-2 sejr over AaB sidste lørdag. Midtbanespilleren var dog også glad for indsatsen i forårets første kamp, men sigter nu efter også at blive afgørende på måltavlen i SIF-trøjen.

Med spilletid i 18 ud af 20 kampe, hvoraf 13 har været i startopstillingen er Casper Sloth en flittig mand på holdkortet hos Peter Sørensen. Det samme kan man ikke sige om midtbanespillerens tilstedeværelse på topscorerlisten, hvor den tidligere Leeds United-spiller ikke siden oktober måned 2013 er noteret for et mål i Superligaen.

– Det er faktisk noget, jeg har tænkt over, at jeg skal til at score nogle mål igen, så det må gerne komme mod Lyngby, det håber jeg på, lyder det fra Casper Sloth, som i Superliga-sammenhæng har scoret ni mål.

Med fire assists har midtbanespilleren dog vist sig fint frem på andre parametre på banen. Noget han også viste senest i kampen mod AaB, hvor Sloth leverede en god præstation.

– Det gik rigtig fint. Og det var positivt at komme godt fra start, så håber jeg at kunne bygge videre på det og blive endnu bedre, fortæller Casper Sloth, som sammen med resten af truppen kan se frem til at få besøg af Lyngby, når de to hold lørdag tørner sammen på JYSK park. Du kan købe din billet til kampen her.

Casper Sloth viste gode takter i Silkeborg IFs 3-2 sejr over AaB sidste lørdag. Midtbanespilleren var dog også glad for indsatsen i forårets første kamp, men sigter nu efter også at blive afgørende på måltavlen i SIF-trøjen.

Med spilletid i 18 ud af 20 kampe, hvoraf 13 har været i startopstillingen er Casper Sloth en flittig mand på holdkortet hos Peter Sørensen. Det samme kan man ikke sige om midtbanespillerens tilstedeværelse på topscorerlisten, hvor den tidligere Leeds United-spiller ikke siden oktober måned 2013 er noteret for et mål i Superligaen.

– Det er faktisk noget, jeg har tænkt over, at jeg skal til at score nogle mål igen, så det må gerne komme mod Lyngby, det håber jeg på, lyder det fra Casper Sloth, som i Superliga-sammenhæng har scoret ni mål.

Med fire assists har midtbanespilleren dog vist sig fint frem på andre parametre på banen. Noget han også viste senest i kampen mod AaB, hvor Sloth leverede en god præstation.

– Det gik rigtig fint. Og det var positivt at komme godt fra start, så håber jeg at kunne bygge videre på det og blive endnu bedre, fortæller Casper Sloth, som sammen med resten af truppen kan se frem til at få besøg af Lyngby, når de to hold lørdag tørner sammen på JYSK park. Du kan købe din billet til kampen her.

Be the first to comment

Leave a Reply